Νεκρός Ελληνας επιχειρηματίας στην Αστόρια από τα χέρια μανιακού

15:48 8/3/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΝεκρός Ελληνας επιχειρηματίας στην Αστόρια από τα χέρια μανιακούΤρίτη, Μάρτιος 8, 2016 - 15:47

Φριχτό θάνατο βρήκε ομογενής στην Αστόρια από τα χέρια διαταραγμένου, που επί έξι ώρες σκορπούσε τον τρόμο στην καρδιά της Νέας Υόρκης, την Κυριακή. Ο ιδιοκτήτης της κάβας Astoria Liquors Τζορτζ Πατούχας, 55 ετών, δέχτηκε επίθεση με βενζίνη από τον 23χρονο Τζέιμς Ντίλον, ο οποίος στη συνέχεια τον μαχαίρωσε στον λαιμό και του έβαλε φωτιά. Ο άτυχος ομογενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Mount Sinai Queens,

όπου τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Η Espresso weekend παρουσιάζει (Το Σαββατοκύριακο 12-13/03)
Γιώργος Μπίλης - 2CD, 30 μεγάλες επιτυχίες
Μαζί, τα Σατυρικά - 3CD με 44 χιουμοριστικά τραγούδια που άφησαν εποχή

Σύμφωνα με τους «New York Times», ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας, που ήταν γνωστός «για τον φιλικό τρόπο με τον οποίο χαιρετούσε τους πελάτες του, αλλά και για την επιείκειά του σε όσους δεν είχαν να πληρώσουν», δεχόταν συχνά ενοχλήσεις από ομάδα επιθετικών ανδρών της περιοχής, μεταξύ των οποίων και ο Ντίλον, ο οποίος ήταν γνωστός για τα ψυχολογικά προβλήματά του αλλά και για τα προβλήματα που προκαλούσε στη γειτονιά.


Ο Ντίλον, που σύμφωνα με την οικογένειά του είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο στο παρελθόν και δεν έπαιρνε τα φάρμακά του, έστησε καβγά με έναν 61χρονο άστεγο, τον οποίο ο Πατούχας χρησιμοποιούσε για θελήματα, προκειμένου να του δίνει ένα χαρτζιλίκι. Ο ομογενής επενέβη και τότε ο παρανοϊκός τον μαχαίρωσε και στη συνέχεια έριξε μέσα στο κατάστημα βενζίνη, προκαλώντας πυρκαγιά, από την οποία ο άστεγος άνδρας υπέστη πολύ σοβαρά εγκαύματα. Τελικά, έπειτα από επέμβαση της αστυνομίας, κατά την οποία τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, ο δράστης συνελήφθη, αφού ακινητοποιήθηκε από σφαίρα αστυνομικού. Προηγουμένως είχε τραυματίσει με μαχαίρι και μια γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα