Νυφούλα το καλοκαίρι η μοχθηρή «Σάσα» από το «Τατουάζ»

SHOWBIZΝυφούλα το καλοκαίρι η μοχθηρή «Σάσα» από το «Τατουάζ»Πέμπτη, Απρίλιος 11, 2019 - 18:52

❱❱ Μετά τους αλλεπάλληλους τηλεοπτικούς γάμους στο «Τατουάζ» ήρθε η ώρα και για έναν αληθινό!

H Ελια Ιωαννίδου, η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Σάσα, τη μοχθηρή συγκρατούμενη της Κατερίνας Γερονικολού στη δημοφιλή σειρά του Alpha, ντύνεται νύφη το καλοκαίρι...

Η Κύπρια ηθοποιός, η οποία θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο Αλεξ Αλεξάνδρου τον ερχόμενο Ιούνιο, μίλησε για τη σπουδαία μέρα... κλαίγοντας, καθώς, όπως τόνισε καλεσμένη σε κυπριακή εκπομπή, ο χαμός του πατέρα της ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που την κρατούσε πίσω από το να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της.

Ξέσπασε σε κλάματα

«Ανυπομονώ και κάθε νύχτα που κλείνω τα μάτια μου φαντάζομαι πώς θα είναι. Θα μου λείπουν άτομα. Το να ζεις αυτή τη στιγμή και ένας από τους δύο σου γονείς να λείπει είναι λίγο σκληρό και ήταν και ο λόγος που πάντα είχα θέμα με τον γάμο. Οχι γιατί δεν πίστευα, αλλά έλεγα πως είναι μια στιγμή που θα σε παραδώσει ο μπαμπάς και έλεγα “εμένα ποιος;”» είπε αρχικά συναισθηματικά φορτισμένη και συνέχισε: «Αναπληρώνεται όμως. Το ότι ξέρω ότι μπορεί να μην είναι εκεί ο πατέρας μου, αλλά η μητέρα μου και οι γονείς του Αλέξανδρου, οι οποίοι είναι άνθρωποι που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά ξεσπώντας σε κλάματα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Κύπρια ηθοποιός δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της πέρυσι το καλοκαίρι, ανήμερα των γενεθλίων της, σε μια πίστα αγώνων ράλι. Οταν εκείνος ολοκλήρωσε τη διαδρομή, βγήκε από το αυτοκίνητο και γονυπετής τής ζήτησε να γίνει γυναίκα του!

Keywords
Τυχαία Θέματα