Ο Γιώργος Λασκαρίδης του «MasterChef» έκανε τελικά πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Λότους (video)

11:32 9/6/2020 - Πηγή: Espresso

Το ‘πε και το ‘κανε ο Γιώργος Λασκαρίδης και… θα το πάρει τελικά το κορίτσι! Ο πρώην παίκτης του «MasterChef», που δήλωσε δημόσια ότι θα κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Λότους από την Ολλανδία όταν βγει από το ριάλιτι μαγειρικής του Star, όπως όλα δείχνουν, κράτησε τον λόγο του.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε ότι η πρόταση έγινε στο Άμστερνταμ στις 3 Μαΐου, την ημέρα των γενεθλίων της Λότους. Από εκείνη την

ημέρα και μετά, η Λότους, ευτυχισμένη, ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στο Instagram, όπου με χαρά δείχνει το χέρι της με το μονόπετρο που της χάρισε ο επίδοξος chef, επισημοποιώντας τον έρωτά τους.

View this post on Instagram

Ένα πράγμα που έμαθα από το να μένω σε ένα σπίτι έγκλειστος χωρίς καθημερινή επικοινωνία με ανθρώπους που αγαπάω, είναι πως τα απλά πράγματα στην ζωή είναι αυτά που έχουν σημασία. Ένα χαμόγελο, ένα καλημέρα, ένα φιλί. Πράγματα που δεν συνειδητοποιούμε την σημασία τους μέχρι να φανεί η απουσία τους. Ευχαριστώ την οικογένεια μου τους φίλους μου και φυσικά την αγάπη της ζωής μου Lotus, για την συμπαράσταση όλο αυτό τον καιρό. ————————————————————————- . . . . #love #simplethingsinlife #appreciation #appreciatethelittlethings #family #friendship #showlove

A post shared by Giorgos Laskaridis (@giorgoslaskaridis_) on Apr 21, 2020 at 3:01am PDT

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δε μίλησε και ο συνονόματος ξάδελφος του Γιώργου Λασκαρίδη, ο οποίος ανέφερε ότι όταν ο Γιώργος λέει κάτι, πάντα το κάνει, ενώ τόνισε πως είναι πολύ ερωτευμένοι και ταιριαστοί με τη Λότους!

Αυτό, άλλωστε, είναι εμφανές τόσο από τις αναρτήσεις τους στα social media όσο και από τις δηλώσεις και των δύο για το ειδύλλιό τους.

Πολλές φορές ο νεαρός μάγειρας είχε αναφερθεί δημόσια στη σχέση του και στα συναισθήματά του για την όμορφη Ολλανδέζα που του έκλεψε την καρδιά, ενώ κι εκείνη, από την πλευρά της, είχε δώσει συνέντευξή μιλώντας για τον Λασκαρίδη με τα καλύτερα λόγια. Από εμάς καλά στέφανα!

Keywords
Τυχαία Θέματα