Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης «τα πήρε στο κρανίο» για το μυστικό του ειδύλλιο

SHOWBIZΟ Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης «τα πήρε στο κρανίο» για το μυστικό του ειδύλλιοΣάββατο, Μάρτιος 24, 2018 - 15:30

❱❱ Δεν επιβεβαίωσε ούτε όμως διέψευσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης την αποκλειστική είδηση της «Espresso» για τον δεσμό του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Μιλώντας στον Αρη Καβατζίκη και στην κάμερα του «Πρωινού», ο ηθοποιός έδειξε την ενόχλησή του και διέκοψε τη συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

«Εδώ

κλείνουμε κι ευχαριστώ πολύ για την κουβέντα. Είναι δυνατόν να μου κάνεις αυτή την ερώτηση και να νομίζεις ότι θα σου απαντήσω; Δεν σας αφορούν αυτά. Δεν μιλάω ποτέ γι’ αυτά, οπότε και δεν περιμένεις ότι θα το κάνω τώρα. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή και το ίδιο ελπίζω και για σένα και για όσους μας ακούν» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Με άνεση

Πάντως, προτού ο δημοσιογράφος αναφερθεί στα προσωπικά του, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε με χαρακτηριστική άνεση για τον αγαπημένο του γιο, τον 13χρονο σήμερα Γιώργο Ικαρο, που τον έχει αποκτήσει με την Ερση Ξενάκη, για το ποιους θεωρεί οικογένειά του, για τα επαγγελματικά του, αλλά και για το πέρασμά του από το «Survivor» και τη γνωριμία του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Να θυμίσουμε ότι πρώτη η «Espresso» έφερε στο φως της δημοσιότητας το τρυφερό μυστικό του ηθοποιού και της όμορφης κόρης του Γιώργου Βαρδινογιάννη. Το ειδύλλιό τους άρχισε αθόρυβα πριν από περίπου τέσσερις μήνες, όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν καλύτερα στους κόλπους μιας κοινής συντροφιάς και δεν άργησαν να διαπιστώσουν πως έχουν πολλά κοινά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα