Ο μάγος Οναρ και η... κωλοτούμπα στο Μαξίμου

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟ μάγος Οναρ και η... κωλοτούμπα στο ΜαξίμουΠέμπτη, Δεκέμβριος 27, 2018 - 17:22

❱❱ «Δεν έγινε τίποτα εσκεμμένα!» ξεκαθαρίζει ο μάγος Οναρ, ο οποίος βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα όταν έβαλε τον Αλέξη Τσίπρα να πει «Αμπρα κατάμπρα, λούμπα τουλούμπα, κάνε μια τούμπα και μια κωλοτούμπα».

Ο πρωθυπουργός έγινε βοηθός του γνωστού μάγου για χάρη των μικρών παιδιών

που βρέθηκαν στο Μαξίμου τη Δευτέρα για τα κάλαντα, αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν τον συνειρμό με την... κωλοτούμπα που του «χρέωσαν» ότι έκανε στους θεσμούς λίγα χρόνια πριν.

«Δεν έγινε εσκεμμένα!»

«Επρόκειτο για ένα παιχνίδι μαγικό, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης γιορτής στο Μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός είχε ενημερωθεί να συμμετάσχει. Δεν έγινε τίποτα εσκεμμένα!» λέει στην «Espresso» ο γνωστός μάγος και προσθέτει: «Αυτή τη φράση τη λένε όλοι οι μάγοι. Επίσης, εγώ δεν έχω καμία σχέση με τα πολιτικά κόμματα. Δεν ανήκω σε κανέναν πολιτικό χώρο».

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου τη Δευτέρα χάρισαν αρκετές στιγμές προς σχολιασμό, καθώς τα μικρά παιδιά υποδύθηκαν τους υπουργούς, ο πρωθυπουργός έκανε high five μαζί τους και στη συνέχεια κλήθηκε να κάνει τον βοηθό στον μάγο. Το μαγικό... πέτυχε και ο πρωθυπουργός γελώντας «σύστησε» τον ταχυδακτυλουργό στους μικρούς επισκέπτες του Μαξίμου.«Ο νέος υπουργός Οικονομικών, παιδιά» είπε και γέλασαν όλοι!

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα