Ο... πελαργός έφερε και δεύτερη κορούλα στην Αναστασοπούλου

SHOWBIZΟ... πελαργός έφερε και δεύτερη κορούλα στην ΑναστασοπούλουΣάββατο, Νοέμβριος 17, 2018 - 15:00

❱❱ It’s a girl! Δεύτερη φορά μανούλα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία γέννησε το μεσημέρι της Πέμπτης ένα υγιέστατο και... μπαμπάτσικο κοριτσάκι, βάρους 3.600 γραμμαρίων!

Η μόλις λίγων ημερών Ηλέκτρα ήρθε στον κόσμο σχεδόν έναν μήνα πριν από τα Χριστούγεννα

σκορπίζοντας χαρά και ευτυχία στη διάσημη μαμά της, στον μπαμπά της Φώτη Μπερνάντο, αλλά και στη μεγαλύτερη αδελφούλα της Λυδία.

Τα ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν χθες στην πρωινή εκπομπή του Star, όπου η ηθοποιός έκανε τις πρώτες δηλώσεις της: «Ηταν προγραμματισμένο να γεννήσω χθες το μεσημέρι γιατί το μωρό μας είχε φτάσει σε ένα πολύ μεγάλο βάρος και έπρεπε να απελευθερωθεί. Γεννήθηκε 3.600. Είναι μεγάλη, ωραία και ήσυχη η μπέμπα μου. Είμαστε πανευτυχείς» ανέφερε αποκαλύπτοντας με περίσσιο ενθουσιασμό ότι της μοιάζει πολύ!

«Μοιάζει σε εμένα»

«Το μωρό αυτό μοιάζει σe εμένα περισσότερο και όχι στον Φώτη» είπε με καμάρι. Και συνέχισε: «Είναι ένα παιδί ζουμπουρλούδικο, γεμάτο, με ωραία μάγουλα. Εννοείται πως θηλάζω. Ζήτησα αμέσως μόλις γέννησα να μου το δώσουν να θηλάσω». Οσο για τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο, η ίδια ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερα συγκινημένος με τον ερχομό και του δεύτερου παιδιού τους. Μάλιστα η ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι και σε αυτόν τον τοκετό ήταν κοντά της και της στάθηκε με πολλή αγάπη και φροντίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα