Ο Πολυδερόπουλος κουμπάρος στον γάμο του κολλητού φίλου του, στα Χανιά

17:12 1/8/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟ Πολυδερόπουλος κουμπάρος στον γάμο του κολλητού φίλου του, στα ΧανιάΤετάρτη, Αύγουστος 1, 2018 - 17:11

❱❱ Ανάμεσα στα εντατικά γυρίσματα σε Κύπρο και Μετέωρα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος πετάχτηκε μέχρι τα Χανιά για να παντρέψει τον κολλητό του!

Ο ηθοποιός του «Τατουάζ» ήταν ο κουμπάρος στον λαμπερό γάμο του γνωστού σχεδιαστή και επιχειρηματία Αντώνη Πολέντα, ο οποίος ένωσε τη ζωή του ενώπιον Θεού

και ανθρώπων με την καλλονή αγαπημένη του Κωνσταντίνα Καραχάλιου το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

«Ηταν πολύ μεγάλη μας χαρά και τιμή που ήσασταν όλοι εκεί στην πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής μας κάνοντάς την αξέχαστη» έγραψε ο γαμπρός λίγες ώρες μετά το μυστήριο, ενώ, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως το make up της νύφης επιμελήθηκε η Βάσω Νακοπούλου και τα μαλλιά της ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση σε έναν όμορφα διακοσμημένο χώρο, όπου το ζευγάρι διασκέδασε με τους φίλους και τους συγγενείς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.



Λίγες μέρες πριν από τον γάμο ο γαμπρός με τους φίλους του, ανάμεσά τους και ο κουμπάρος Νίκος Πολυδερόπουλος, βρέθηκαν στη Μύκονο, προφανώς για να απολαύσουν όλοι μαζί -για λίγο ακόμη- την εργένικη ζωή.
Από τη μεριά της, η νύφη έκανε το bachelorette party με τις φίλες της πέντε μέρες πριν από τον γάμο σε νυχτερινό μαγαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα