Ο Τομ Χανκς έρχεται αντιμέτωπος με «Ασυνήθιστα στοιχεία»

SHOWBIZΟ Τομ Χανκς έρχεται αντιμέτωπος με «Ασυνήθιστα στοιχεία»Τρίτη, Ιανουάριος 22, 2019 - 13:19

❱❱ Αν γράφει όσο καλά παίζει, τότε πρόκειται να διαβάσουμε κάτι πολύ καλό διά χειρός Τομ Χανκς!

Το βιβλίο του Αμερικανού ηθοποιού, μια συλλογή διηγημάτων με τον τίτλο «Ασυνήθιστα στοιχεία», μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά και αναμένεται να κάνει αίσθηση, αν λάβουμε υπόψη μας τις κριτικές που του έχουν ήδη γίνει.
«Ολόκληρη η

αμερικανική ζωή είναι εδώ! Απίστευτο» έγραψαν οι «Sunday Τimes», ενώ ο συνάδελφός του Στιβ Μάρτιν σχολίασε: «Αποδεικνύεται ότι ο Τοµ Χανκς είναι συν τοις άλλοις και ξεκαρδιστικός συγγραφέας, με αστείρευτα πρωτότυπη σκέψη».

Η υπόθεση

Σε ότι αφορά στην υπόθεση, ένας βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που αντιμετωπίζει τα συναισθηματικά και σωματικά τραύματά του. Ενας ηθοποιός β' διαλογής που βρίσκεται ξαφνικά στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Ενας αρθρογράφος στην εφημερίδα μιας μικρής πόλης, με απαρχαιωμένες απόψεις για τον σύγχρονο κόσμο. Μια γυναίκα που προσαρμόζεται στη ζωή μετά το διαζύγιο. Τέσσερις φίλοι που πάνε μέχρι τη Σελήνη και επιστρέφουν, με έναν πύραυλο κατασκευασμένο στην πίσω αυλή ενός σπιτιού. Ενας έφηβος σέρφερ που ανακαλύπτει τυχαία την κρυφή ζωή του πατέρα του...

Ο ηθοποιός, που είναι παράλληλα σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός, και κείµενά του έχουν δημοσιευτεί στους «New York Times», στο «Vanity Fair» και το «New Yorker», αναλύει με εξαιρετική τρυφερότητα, χιούμορ και οξυδέρκεια την ανθρώπινη κατάσταση και τα πάσης φύσεως «ελαττώματά» της. Οι ιστορίες του έχουν έναν συνδετικό κρίκο: σε όλα μια γραφομηχανή διαδραματίζει κάποιον ρόλο, κεντρικό ή περιθωριακό. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τομ Χανκς, Ασυνήθιστα,tom chanks, asynithista