Ο Τράμπ κάλεσε τον Πετρέλη στον Λευκό Οίκο

SHOWBIZΟ Τράμπ κάλεσε τον Πετρέλη στον Λευκό ΟίκοΠαρασκευή, Μάρτιος 23, 2018 - 13:38

❱❱ Ο τραγουδιστής δέχτηκε πρόσκληση από τον Τραμπ με αφορμή την 25η Μαρτίου

Λευκός Οίκος καλεί Θάνο Πετρέλη... Over! Επίσημη πρόσκληση από τον Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου (Greek Independence Day), έλαβε ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος βρίσκεται από τις αρχές Μαρτίου στην Αμερική για συναυλίες.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος,

δημοσιεύοντας το «ντοκουμέντο» στις σελίδες του στα social media και προκαλώντας τα επιφωνήματα αλλά και τα χιουμοριστικά σχόλια των χιλιάδων followers του.

«Ο πρόεδρος και η κυρία Τραμπ ζητούν με ευχαρίστηση την παρέα σας σε μια δεξίωση σχετικά με την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Ελλάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Λευκό Οίκο την Πέμπτη 22 Μαρτίου και ώρα 5» αναγραφόταν στην «blue invitation», με την επισήμανση πως η προσέλευση θα γίνει από τη νοτιοανατολική είσοδο της προεδρικής κατοικίας στην Ουάσινγκτον.

Την ημέρα που ο Θάνος Πετρέλης κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την τιμητική πρόσκληση βρισκόταν στο Τορόντο του Καναδά για εμφανίσεις, με τελευταία προγραμματισμένη συναυλία στις 23 Μαρτίου στο Μόντρεαλ.

Παραδοσιακό γλέντι

Ο ίδιος, λοιπόν, δεν έκανε γνωστό (τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές) αν θα πήγαινε τελικά τελικά στην Ουάσινγκτον για να συναντήσει από κοντά τον πλανητάρχη και την εντυπωσιακή σύζυγό του...

Να αναφέρουμε ότι κάθε χρόνο τέτοια ημέρα ο Λευκός Οίκος φιλοξενεί επιφανείς εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας, συνοδεύοντας τη γιορτή με παραδοσιακό γλέντι και ελληνικούς χορούς. Πέρυσι ο Τραμπ υπέγραψε διακήρυξη για την 25η Μαρτίου, ανακηρύσσοντάς την ημέρα εορτασμού της ελληνικής και της αμερικανικής δημοκρατίας!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα