«Όχι» ΕΣΡ για άδεια στον Βρυώνη

TV GOSSIP«Όχι» ΕΣΡ για άδεια στον ΒρυώνηΠέμπτη, Ιούνιος 28, 2018 - 18:56

❱❱ Αρνητική ήταν τελικά η κρίση του ΕΣΡ στο αίτημα της Τηλεοπτικής Ελληνικής Α.Ε., συμφερόντων του Φίλιππου Βρυώνη (φωτό), για τη χορήγηση της πανελλαδικής τηλεοπτικής άδειας.

Σύμφωνα με τη χθεσινή απόφαση της Ανεξάρτητης Ραδιοτηλεοπτικής Αρχής αναφέρεται ότι η εταιρία «δεν συμμορφώθηκε με τον όρο που της είχε τεθεί με την απόφαση 6368/20918 και τη διαγράφει από τον οριστικό πίνακα των

προεπιλεγέντων υποψηφίων για τη χορήγηση των αδειών που προκηρύχθηκαν με βάση την Προκήρυξη 1/2017 του ΕΣΡ». Για την ιστορία η Τηλεοπτική Ελληνική Ανώνυμος Εταιρία όφειλε έως τις 26 Ιουνίου να προσκομίσει στοιχεία από τα οποία θα προκύπτει ότι μέσα σε διάστημα μόλις οκτώ ημερών η Martine-Nadine Bolle έχει αγοράσει μετοχές από την εταιρία A-ORIZON MEDIA LTD, αξίας 6.600.000 ευρώ, με δάνειο που έχει λάβει από αναγνωρισμένο τραπεζικό ίδρυμα.

Η Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε. μετά την απόφαση του ΕΣΡ έστειλε σχετική ανακοίνωση, κάνοντας γνωστό ότι θα προσφύγει στο ΣτΕ. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «η Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε. σέβεται το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ως Ανεξάρτητη Αρχή, αλλά θεωρεί τη σημερινή απόφαση νομικά εσφαλμένη και ουσιαστικά άδικη. Η Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε., ασκώντας τα εκ του νόμου δικαιώματά της, θα προσφύγει άμεσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας αιτούμενη την ακύρωση της άδικης και βλαπτικής, για τα συμφέροντα της εταιρίας και τους εργαζομένους της, απόφασης αυτής».

Keywords
Τυχαία Θέματα