Οι άντρες «τρέχουν» στην καφετζού μεσω smartphones!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟι φωτογραφίες του φλιτζανιού εξετάζονται σύμφωνα με χιλιάδες σύμβολα και σχηματισμούςΟι άντρες «τρέχουν» στην καφετζού μεσω smartphones!Τρίτη, Φεβρουάριος 14, 2017 - 12:12

Θεσσαλονικιός δημιούργησε νέα εφαρμογή που «λέει» το φλιτζάνι μέσω του κινητού, ενώ κάνει θραύση και στον αντρικό πληθυσμό

«Διαβάζουν» τη μοίρα του πελάτη στο φλιτζάνι

του καφέ ακόμη κι αν βρίσκεται στην... άλλη άκρη του πλανήτη οι μοντέρνες καφετζούδες, χάρη στην ιδέα ενός Θεσσαλονικιού να δημιουργήσει μια εφαρμογή καφεμαντείας για smartphone!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗ

Η έμπνευση να γίνει η καφετζού... application για κινητά τηλέφωνα ανήκει στον Κώστα Κούκουλη, υπεύθυνο καταστημάτων καφέ στη Θεσσαλονίκη, που παρέχουν εδώ και χρόνια υπηρεσίες καφεμαντείας. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η εφαρμογή είναι απλός: Μόλις ο χρήστης την κατεβάσει, την ανοίξει και τη συνδέσει με το προφίλ του στο facebook, λαμβάνει δώρο 30 μονάδες.

Επειτα, διαλέγει μία από τις δέκα καφετζούδες, η οποία χρεώνει διαφορετικές μονάδες ανάλογα με την πείρα της. Οι φωτογραφίες του φλιτζανιού εξετάζονται σύμφωνα με χιλιάδες σύμβολα και σχηματισμούς βάσει της εμπειρίας των καφετζούδων, ενώ οι προβλέψεις βγαίνουν ειδικά για τους χρήστες, ανάλογα με τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχουν.

9.580 downloads

Σε αντίθεση με ό,τι θα περίμεναν αρκετοί, όλο και περισσότεροι άντρες ζητούν απαντήσεις στο φλιτζάνι! Ο αντρικός πληθυσμός -είτε από την Ελλάδα είτε από χώρες του εξωτερικού- συνιστά πολύ μεγάλο ποσοστό των χρηστών της εφαρμογής, που τους απασχολούν κυρίως θέματα οικονομικής φύσης! Αλλωστε, όπως λέει ο εμπνευστής της, η ανεργία, η οικονομική κρίση, η ανασφάλεια και η κατάρρευση του προτύπου του «άντρα του κουβαλητή» είναι οι βασικοί λόγοι που τους έκαναν να θέλουν να μάθουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον.

Η εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη από τον περασμένο Ιούλιο στο Play Store, έχει ήδη 9.580 downloads και τουλάχιστον τα 6.000 από αυτά αντιστοιχούν σε ενεργούς χρήστες. Το app διατίθεται στα ελληνικά, καθώς και στα αγγλικά, τα τουρκικά και τα αραβικά, και έχει χρήστες στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στη Γερμανία, στην Αγγλία, στην Αυστραλία και την Κύπρο. Σύντομα η διάθεση της εφαρμογής, εκτός από τις συσκευές android, θα γίνεται και για τα iPhones.

Keywords
Τυχαία Θέματα