«Ολα θα αλλάξουν» με την καυτή Φελίσια στο «Survivor»

SHOWBIZ«Ολα θα αλλάξουν» με την καυτή Φελίσια στο «Survivor»Σάββατο, Μάρτιος 24, 2018 - 15:30

❱❱ Το πρώην κορίτσι του Βρεττού σπούδασε δημοσιογραφία και ασχολείται με το μόντελινγκ

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ηταν το 2015 όταν η όμορφη μελαχρινή Φελίσια Λαπάτη απαθανατίστηκε στο πλευρό του Ηλία Βρεττού κι έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται ποια είναι. Τελικά ο τραγουδιστής παραδέχτηκε λίγο καιρό αργότερα ότι επρόκειτο για το νέο αμόρε του.

Βέβαια δεν έμειναν για πάρα πολύ καιρό μαζί, αλλά με τούτα και μ' εκείνα η «καυτή» Φελίσια μπήκε στη ζωή μας... Από την περασμένη Κυριακή, όμως, μπήκε και στο «Survivor» και η «Espresso» φρόντισε να μάθει περισσότερα για το σούπερ σέξι κορίτσι, που... με το «καλησπέρα» αναστάτωσε το παιχνίδι επιβίωσης! Κι αυτό όχι μόνο λόγω της ωραίας εμφάνισής της, αλλά και γιατί φαίνεται ότι με το «καλησπέρα» ήρθε κοντά με τον επίσης νέο στο reality συμπαίκτη της Πάνο Θεοδώρου!

Η 26χρονη είναι κόρη του επιχειρηματία συζύγου της Ελλης Αγγελιδάκη, Γιάννη Τσαλαπάτη, από τον πρώτο γάμο του με την Ευαγγελία Κρητικού. Μένει στη Βουλιαγμένη με τον μπαμπά της, τη γυμνάστρια και τον ετεροθαλή αδελφό της Αλκη.
Σπούδασε δημοσιογραφία στη σχολή του ANT1, έκανε την πρακτική της στο «Πρωινό» στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ενώ ασχολήθηκε και με το μόντελινγκ. Μέχρι που πέταξε για τον Αγιο Δομίνικο παρουσίαζε ιντερνετική εκπομπή στο Netwix. Η ίδια έχει πάρει μέρος σε αρκετά βιντεοκλίπ, όπως το «Ολα θα αλλάξουν» του Κωνσταντίνου Αργυρού (2012) και το «Μη μιλάς» του Γιώργου Σαμπάνη (2014).



Οπως αναφέραμε και νωρίτερα, η Φελίσια, το Instagram της οποίας είναι πολύ sexy, έκανε σχέση με τον Ηλία Βρεττό ύστερα από γνωριμία τους στο βιντεοκλίπ του τραγουδιστή, με τον τίτλο «Ολα τα ξέρω», στο οποίο συμμετείχε. Τελικά το love story είχε άδοξο τέλος, με τον τραγουδιστή να το ανακοινώνει εμμέσως σε συνέντευξή του στο «Πρωινό», ενώ σε ερώτηση για τη Φελίσια ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι, την εκτιμάω και πραγματικά της αξίζουν πολύ όμορφα πράγματα»!

Εναν χρόνο μετά, το 2106, νέες φωτογραφίες της hot Φελίσια με τον επιχειρηματία Αιμίλιο Δημητρίου στο πλευρό της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ωστόσο κανείς δεν επιβεβαίωσε τη σχέση. Πολλά ακούστηκαν και για φλερτ -κάπου, κάποτε- ανάμεσα στην όμορφη καστανομάλλα και στον Τεό Θεοδωρόπουλο. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε στην «Espresso» πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστριας, η κοπέλα δεν γνωριζόταν με τον γοητευτικό «Μαχητή».

Η Φελίσια είναι ένα ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο και τη μεγάλη παρέα της απαρτίζουν η Χριστίνα Μηλιού, η Ιρένε Τροστ, η Λάουρα Νάργες, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Στα εφηβικά της χρόνια είχε πέσει θύμα bullying για τα παραπανίσια κιλά της, ίσως γι’ αυτό πλέον γυμνάζεται ανελλιπώς, ενώ αν προσέξει κανείς φωτογραφίες της από το παρελθόν θα προσέξει ότι έχει... αυξήσει το μπούστο της, το οποίο είναι πλέον άκρως εντυπωσιακό, αλλά και τα χείλη της, που έχουν γίνει πιο σαρκώδη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα