«Ονειρεμένα» κουκλόσπιτα για τα παιδιά!

ΚΟΣΜΟΣ«Ονειρεμένα» κουκλόσπιτα για τα παιδιά!Δευτέρα, Ιούνιος 16, 2014 - 17:11

Πόσοι από σας δεν θα θέλατε να χαρίσετε ένα παλάτι στη μικρή σας πριγκίπισσα ή ένα πειρατικό νησί στον μικρό σας εξερευνητή, αλλά δεν έχετε ούτε το χρόνο ούτε τη φαντασία για να τα φτιάξετε;

Εταιρία με έδρα τη Βρετανία αναλαμβάνει να σας κάνει ήρωες στα μάτια των παιδιών σας, κάνοντας πραγματικότητα την πιο τρελή σας φαντασία.

Η The Master Wishmakers δημιουργεί από πολυτελή δεντρόσπιτα μέχρι παραμυθένια κάστρα, κήπους και ιδιωτικά νησιά, που

θα έκαναν κάθε παιδί ευτυχισμένο. Κάτι τέτοιο βέβαια έχει και το αντίστοιχο -όχι χαμηλό- κόστος.

«Το να μπορείς να πραγματοποιείς τα όνειρα κάποιου είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα επαγγέλματα. Δημιουργήσαμε τη The Master Wishmakers καθώς θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον κόσμο ότι όλα είναι πιθανά. Απολαμβάνουμε την ευκαιρία που έχουμε να κάνουμε πραγματικότητα τη φαντασία των πελατών μας και διασκεδάζουμε κατασκευάζοντας τις πιο τρελές ιδέες τους» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της εταιρίας Σετζ Ροζέλα, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι το πελατολόγιό τους απαρτίζεται από πολύ πλούσιους ιδιώτες, αλλά και επιχειρήσεις που αναζητούν την απόλυτη ποιότητα, φαντασία και σχεδίαση. «Από τη στιγμή που διαθέτουν το μπάτζετ, εμείς μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα δώσουμε ζωή στα πιο τρελά τους όνειρα» προσθέτει.

Μια από τις πιο ιδιαίτερες κατασκευές της εταιρίας είναι το Hotchpotch Shop, το οποίο συνδυάζει τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια για παιδιά με αστείρευτη φαντασία, καθώς περιλαμβάνει πυροσβεστικό σταθμό, ζαχαροπλαστείο, αστυνομικό τμήμα και αγρόκτημα εξοπλισμένο με τη δική του παιδική κουζίνα.

Η κατασκευή είναι πλήρως μονωμένη και αδιάβροχη, έχει ηλεκτρολογικές καλωδιώσεις και φωτισμό. Αντίστοιχα, το Rascal Revlots' Garage είναι ο παράδεισος των μελλοντικών μηχανικών και οδηγών αγώνων. Εκτός από συνεργείο, διαθέτει drive-thru εστιατόριο, βενζινάδικο και πλυντήριο αυτοκινήτων.

Με 31.000 ευρώ οι γονείς μπορούν να χαρίσουν στα παιδιά τους το σπίτι όπου πάντα ονειρεύονταν να ζήσουν: μια ξύλινη κατασκευή μέσα στο δάσος, μακριά από τα δικά τους αδιάκριτα βλέμματα. Στην ίδια τιμή διατίθεται όμως και το Baron's Bunk, που απευθύνεται σε wannabe πιλότους και περιλαμβάνει αεροσκάφος και πύργο ελέγχου.

Το πιο φιλόδοξο project της The Master Wishmakers μέχρι σήμερα αποτελεί χωρίς αμφιβολία το Challis Island, ένα πειρατικό νησί εμπνευσμένο από τον Τζακ Σπάροου, που περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένη pub, ξενώνα και φυσικά τη δική του παραλία.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα