«Παλιόπ...στα, κρέμασμα θέλετε»

SHOWBIZ«Παλιόπ...στα, κρέμασμα θέλετε»Τρίτη, Μάρτιος 20, 2018 - 14:18

❱❱ Δύο μηχανόβιοι με κράνη επιτέθηκαν στην Εύα Κουμαριανού επειδή στην αυτοβιογραφική παράστασή της «τα βάζει με τους παπάδες»

Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Θύμα επίθεσης από δύο νεαρούς έπεσε η Εύα Κουμαριανού, με αφορμή το θέμα της αυτοβιογραφικής παράστασής της, που μεταξύ άλλων μιλά για «αμαρτωλούς» ιερωμένους.

Οι δράστες -επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού- αποπειράθηκαν να τη χτυπήσουν με ένα κράνος στο κεφάλι και τελικά την έριξαν στον δρόμο φωνάζοντάς της «Παλιόπο...α, κρέμασμα θέλετε που τα βάζετε

με τους παπάδες!»

Η τρανσέξουαλ καλλιτέχνις αφηγήθηκε αποκλειστικά στην «Espresso» αυτό που της συνέβη και δεν έκρυψε ότι κι άλλες φορές έχει δεχτεί bullying από «τσόλια», όπως αποκαλεί η ίδια τους νεαρούς που «κράζουν» στον δρόμο τους ομοφυλοφίλους, τονίζοντας όμως ότι πρώτη φορά φοβήθηκε τόσο πολύ.

«Μου την είχαν στημένη»

«Πρέπει να μου την είχαν στημένη και μάλιστα ήθελαν να με χτυπήσουν και να με στείλουν στο νοσοκομείο, μπορεί και νεκρή» επισημαίνει και θυμάται πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό: «Ηταν περίπου δώδεκα παρά τέταρτο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, όταν βγήκα έξω από το θέατρο Φάμπρικα, όπου παίζω, για να πάω σε ένα διπλανό μπαρ, όπου με περίμενε ο συμπρωταγωνιστής μου Αναστάσιος Στέλλας, για να με πάει με το αυτοκίνητό του στις Κούκλες. Ακούω ένα φοβερό βουητό και προτού αντιληφθώ τι συμβαίνει αισθάνομαι δίπλα μου μια μηχανή με δύο νεαρούς, οι οποίοι φορούσαν κράνος. Αυτός που καθόταν πίσω κρατούσε ένα επιπλέον κράνος κι έκανε την κίνηση για να μου το φέρει στο κεφάλι. Σκύβω για να τον αποφύγω και παράλληλα του πιάνω το χέρι, ενώ η μηχανή εκινείτο, με αποτέλεσμα να πέσω κάτω και να χτυπήσω στο γόνατό μου. Τότε ήταν που άρχιζε να με βρίζει χυδαία, τονίζοντάς μου ότι το έκανε γιατί αναφέρομαι στην παράσταση σε παπάδες που είναι κρυφοί και φανεροί ομοφυλόφιλοι».

Η Εύα Κουμαριανού στο αυτοβιογραφικό έργο «Την λένε Εύα», που φέρει την υπογραφή του δημοσιογράφου και σκηνοθέτη Αντώνη Μποσκοΐτη, αναφέρεται σε έναν πρώην μπάτσο ονόματι Αμβρόσιο, ο οποίος στη συνέχεια έγινε ιερωμένος, αλλά και σε άλλους παπάδες και μοναχούς που έχουν κρυφή ερωτική ζωή, επιλέγοντας για ερωτικούς συντρόφους τους άντρες και τρανσέξουαλ. Μάλιστα σε κάποιο σημείο της παράστασής της αναφέρει με νόημα: «Τώρα με την ταυτότητα φύλου ξέρεις πόσα καλογεράκια θα φύγουν από το Αγιον Ορος για να βγάλουν νέα ταυτότητα;» Προφανώς αυτή η φράση αποτέλεσε το... κόκκινο πανί για κάποιους!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα