Πέμπτη 09/10/2014

ΑΣΤΡΑΠέμπτη 09/10/2014Πέμπτη, Οκτώβριος 9, 2014 - 08:01

ΚΡΙΟΣ: Ολες οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας. Γνωρίζετε καλά τι πρέπει να κάνετε για να βγάλετε τα χρήματα που επιθυμείτε. Κινηθείτε γρήγορα και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Ενδέχεται να μάθετε ορισμένες αλήθειες, τις οποίες δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειες για οικονομική άνοδο. Κάντε μια βόλτα έξω με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα για να ξεσκάσετε και να ψυχαγωγηθείτε. Είναι αναγκαίες κάποιες ριζικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο για να προχωρήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να φτάσετε σε σωστά συμπεράσματα

εξετάστε λεπτομερώς τα γεγονότα. Πριν αρχίσετε την επίθεση σκεφτείτε πως ίσως φταίτε εσείς που κάποιοι απομακρύνονται από κοντά σας. Αφιερώστε χρόνο στην προσωπική ζωή για να σας αποφέρει όσα επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οσο δύσκολο κι αν σας είναι, πρέπει να συγκρατήσετε τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφετε για κάποια άτομα στον εργασιακό σας χώρο. Αν δεν συμφωνείτε με τις κινήσεις των συνεργατών σας, φροντίστε να τους το πείτε με διακριτικότητα.

ΛΕΩΝ: Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις σε συμφωνίες ή συναντήσεις θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Προσπαθήστε με διάφορους καινούργιους τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας. Εάν βάλετε φρένο στα νεύρα σας, δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες ανατροπές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ισορροπία που θα υπάρξει στη ζωή σας δεν θα είναι τυχαία, αφού δουλέψατε αρκετά για να την πετύχετε. Αξιοποιήστε σωστά τις επιλογές σας, ώστε να διαπιστώσετε αν μπορείτε να βασιστείτε σε αυτές ή θα πρέπει να αναθεωρήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στον εργασιακό σας χώρο και γι' αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τα τρέχοντα θέματα, ώστε να μην μπορέσει κανείς να σας κουνήσει από τη θέση σας. Κρατήστε για τον εαυτό σας ό,τι σας ενοχλεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτιμήστε να μην αναλωθείτε με συζητήσεις που ξέρετε από την αρχή ότι δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Κάθε απόπειρα διαλόγου θα πέσει στο κενό, οπότε αφήστε τον για αργότερα. Μην αφήσετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες να πάει χαμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο αρνητισμός που υιοθετείτε τον τελευταίο καιρό επηρεάζει τον σύντροφό σας, με συνέπεια να χάνει τη ζωντάνια και το κέφι του. Αν συνεχίσετε να φέρεστε απότομα, θα βάλετε δυναμίτη στη σχέση σας και θα καταστρέψετε ό,τι χτίζατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο εκνευρισμός σας θα είναι έντονος και θα ευθύνονται άλλοι. Οι αλήθειες που πρόκειται να μάθετε ίσως δεν θα σας αρέσουν και τόσο. Πρέπει να αρχίσετε να δείχνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα συναισθήματα που κρύβετε μέσα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν χρειάζεται να κολλάτε σε λεπτομέρειες που σας δυσκολεύουν τη ζωή. Ζητήστε από τους συνεργάτες σας τις απόψεις τους για κάποια θέματα και πείτε τις δικές σας. Συζητήστε από κοινού με τους δικούς σας ανθρώπους αυτά που σας απασχολούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπαθήστε να είστε πιο συνεργάσιμοι στον εργασιακό σας χώρο. Ψάξτε το λίγο παραπάνω για να βρείτε τι κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά κάποιων. Προσέξτε να μην πέσετε σε παγίδες, καθώς είναι πιθανές οι παραπλανήσεις σε οικονομικά θέματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα