Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΠέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015Πέμπτη, Νοέμβριος 19, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη αιτία, ανακαλύπτετε ξαφνικά ότι δεν έχετε να πείτε τίποτα με τον σύντροφό σας και θεωρείτε πως δεν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σας, ούτε συμμερίζεται τις ανησυχίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη χαλάτε την ψυχολογική διάθεση του συντρόφου σας προβάλλοντας αφορμές που δεν ευσταθούν, γιατί εκτός του ότι εξαντλείται την υπομονή του, τον πληγώνετε και τον αναγκάζετε να επανεξετάζει τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να υπερβείτε τα όρια που θέτουν οι άλλοι για εσάς, αρκεί να είστε ευρηματικοί. Ξεκινήστε

κάτι καινούργιο για να αντικαταστήσετε κάτι που χάθηκε. Ακόμα κι αν δυσκολευτείτε, στο τέλος θα φτάσετε στον στόχο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, γι' αυτό φροντίστε να μην προβείτε σε καινούργια έξοδα. Να είστε διαλλακτικοί με όσους συναναστρέφεστε σε οικονομικό επίπεδο και να μην υποτιμάτε τη δύναμή τους.

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε προς όφελός σας απόψεις στενών συνεργατών με τους οποίους μοιράζεστε κοινά συμφέροντα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όταν από κάποια άτομα δεν βρίσκετε τη συμπαράσταση που θεωρούσατε ότι έπρεπε να σας παρέχουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε τα θέματά σας και κανονίστε να πάτε μια βόλτα για να ξεσκάσετε. Μείνετε μακριά από οικογενειακές διαφωνίες που είναι αξεπέραστες. Εχετε να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

ΖΥΓΟΣ: Για να ζωντανέψει η ερωτική ζωή σας χρειάζεστε περισσότερη δράση. Πάψτε να στηρίζεστε σε λόγια που είναι όμορφα και σας φαίνονται αληθινά. Ακόμα κι αν δεν το θέλετε, θα υπάρξει λόγος για να αλλάξουν τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε στη μοίρα τους θέματα κληρονομικά ή φορολογικά. Δείτε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, χωρίς να περιμένετε θαύματα. Παραμείνετε πιστοί σε ρεαλιστικούς στόχους για να μην απογοητευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε εξονυχιστικά κάθε δυνατότητα που υπάρχει να κερδίσετε χρήματα ή να γλιτώσετε κάποια έξοδα. Μην αναβάλλετε άλλο για αργότερα ό,τι μπορείτε να κάνετε σήμερα. Ενισχύονται σημαντικά σχέσεις, γνωριμίες και οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιοριστείτε στο συνηθισμένο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σας και μην ξεκινήσετε τώρα κάτι σημαντικό που σχεδιάζετε. Διατηρήστε το πρόγραμμα που έχετε βάλει σε όλα και να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ισως υποστείτε μερικές αλλαγές ή ανακατατάξεις, αλλά θα πρέπει να τις δεχτείτε, αφού δεν θα μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Αποφύγετε ανασφαλείς οικονομικές τοποθετήσεις και μην ανακατευτείτε σε υποθέσεις που δεν είναι διαυγείς.

ΙΧΘΥΕΣ: Η προσπάθειά σας για την επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να πολλαπλασιαστεί, ενώ παράλληλα επιβάλλεται να καταπολεμήσετε παράγοντες που προκαλούν στασιμότητα, ανασφάλεια και μειωμένη παραγωγικότητα.

Keywords
Αναζητήσεις
σεισμος σημερα 19 νοεμβριου
Τυχαία Θέματα