Ποδαρικό για «Αρνι» με μεγάλα αστερια

16:03 4/1/2016 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΠοδαρικό για «Αρνι» με μεγάλα αστεριαΔευτέρα, Ιανουάριος 4, 2016 - 16:03

Το «The 2night show» φιλοξενεί Εύη Καραγιάννη, Τζένη Χειλουδάκη, Ελευθερία Ελευθερίου και Ιλένια Ουίλιαμς

Ηθελε «δυνατούς» καλεσμένους και τους έκλεισε! Ποδαρικό για το νέο έτος θα κάνουν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά και μητέρα του Ανθιμου

Ανανιάδη, Εύη Καραγιάννη, αλλά και η εκρηκτική Τζένη Χειλουδάκη, η οποία σε μια ανατρεπτική εμφάνιση θα τα πει όλα έξω από τα δόντια. Ο «Αρνι» φορτσάρει δυνατά και το 2016, με σκοπό -τι άλλο;- τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που θέλει για την εκπομπή του, το «The 2night show».

Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου, στις 23.15, ο παρουσιαστής θα υποδεχτεί την ηθοποιό και μοντέλο Εύη Καραγιάννη, η οποία μιλά για τον Κώστα Βουτσά και το πώς μεγάλωσε τον γιο της Ανθιμο, ο οποίος δίνει τον αγώνα του στο Χόλιγουντ για διεθνή καριέρα. Μάλιστα, η καλεσμένη δεν θα διστάσει να μιλήσει και για τη νυν σχέση του πρώην συζύγου της με την Αλίκη Κατσαβού. Στην ίδια εκπομπή θα δούμε και το κορίτσι του Δημήτρη Ουγγαρέζου, τη γλυκιά Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία δεν θα αναφερθεί μόνο στη συνεργασία με τον σύντροφό της στην παραγωγή «Spata live».

Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 7 του μήνα, στην παρέα του «The 2night show» έρχεται η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Δίδυμα φεγγάρια», την οποία σκηνοθετεί ο πρώην αγαπημένος της Ανδρέας Γεωργίου. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα θα... εισβάλει στο πλατό η τρανσέξουαλ και πρώην μοντέλο, με την ταραχώδη ερωτική ζωή, Τζένη Χειλουδάκη. Με περισσότερα κιλά, αλλά με το μεγάλο ταμπεραμέντο της, η Τζένη μιλά για την Κρήτη και την καθημερινή ζωή της στη Σητεία με τα ζωάκια της.


Keywords
Τυχαία Θέματα