Ψυχάρα ο Γονίδης

SHOWBIZΨυχάρα ο ΓονίδηςΔευτέρα, Σεπτέμβριος 16, 2019 - 17:44

❱❱ Ο Γονίδης αγόρασε όλο το καλάθι με μικροπράγματα από πιτσιρίκα, που μαζεύει χρήματα για τα σχολικά της

«Ψηφίζει αγάπη» ο Σταμάτης Γονίδης, όχι μόνο στο ομώνυμο τραγούδι του, που κυκλοφόρησε λίγους μήνες πριν, αλλά και στην πράξη. 

Χάρη στην ευαισθησία που τον διακρίνει και την αγάπη που αισθάνεται για τα παιδιά, ο καλλιτέχνης προκάλεσε αισθήματα συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο ίδιος, άλλωστε, δεν είναι αγαπητός στον κόσμο μόνο για τις επιτυχίες του, αλλά και για τα

στοιχεία της προσωπικότητάς του. Μια προσωπικότητας παράδειγμα προς μίμηση, την οποία ανέδειξε για ακόμη μία φορά, κάνοντας χαρούμενο ένα παιδί που είχε ανάγκη.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να έχει αγκαλιάσει ένα μικρό κοριτσάκι που πουλούσε μικροπράγματα στον δρόμο.

«Αγόρασα όλο το καλάθι της γιατί μάζευε χρήματα για να πάρει τα σχολικά της. Έφυγε και μετά από 5 λεπτά γύρισε και μου φώναξε ''Σας αγαπάω κύριε!!!'' Εγώ, παιδί μου, πιο πολύ σ’ αγαπάω!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο τραγουδιστής, ο οποίος ολοκλήρωσε με την προτροπή: «Δώστε αγάπη σε όλα τα παιδιά του κόσμου».

Όπως ήταν φυσικό, τα likes, τα συγχαρητήρια και τα «μπράβο» στα σχόλια των followers του αγαπημένου καλλιτέχνη ήταν χιλιάδες, ενώ πολλοί κοινοποίησαν κιόλας τη δημοσίευσή του, ώστε να δώσουν κίνητρο και σε άλλους για παρόμοιες ενέργειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα