Ρέμος και Βανδή στην ίδια πίστα ύστερα από 26 ολόκληρα χρόνια!

SHOWBIZΡέμος και Βανδή στην ίδια πίστα ύστερα από 26 ολόκληρα χρόνια! Τρίτη, Μάρτιος 27, 2018 - 13:49

❱❱ Συνάντηση κορυφής! Ξανά μαζί στην ίδια πίστα ύστερα από 26 ολόκληρα χρόνια ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.

Τη συνεργασία που συζητιόταν ότι... ψήνεται τις τελευταίες μέρες αποκάλυψε χθες ο Θέμης Γεωργαντάς στο «Πρωινό»: «Επιτέλους θα δούμε τον Αντώνη Ρέμο να συνεργάζεται με τη Δέσποινα Βανδή σε νυχτερινό μαγαζί, την επόμενη σεζόν. Είναι κάτι που το ήθελαν πολύ και οι δύο, αλλά ποτέ δεν τους καθόταν. Εχω να σας

πω ότι και πέρυσι ο Αντώνης ήθελε να συνεργαστούν, αλλά η Δέσποινα είχε το “Mamma Mia!” και δεν μπορούσε» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, ο οποίος είναι καλός φίλος των δύο καλλιτεχνών.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως -σύμφωνα με όσα του έχει αποκαλύψει η Δέσποινα- οι δύο δημοφιλείς τραγουδιστές είχαν συνεργαστεί για πρώτη φορά το 1992 σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, το πρόγραμμα του οποίου κράτησε μόλις μία εβδομάδα! Τότε ήταν και οι δύο ανερχόμενοι και άγνωστοι στο ευρύ κοινό.

Τώρα, όμως, είναι δύο σούπερ σταρ με άπειρες επιτυχίες στο ενεργητικό τους και, όπως τόνισε και ο Θέμης, έχουν τρομερή χημεία μεταξύ τους, καθώς αγαπιούνται πολύ!
Κι επειδή πολύς κόσμος ανυπομονεί ήδη να τους δει μαζί, η έναρξη, σύμφωνα πάντα με τον παρουσιαστή, θα γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα