Ρεβεγιόν με «κονσέρβες»

TV GOSSIPΡεβεγιόν με «κονσέρβες»Πέμπτη, Δεκέμβριος 24, 2015 - 12:11

Χαμηλού κόστους παραγωγές και χιλιοπαιγμένα φιλμ στο εορταστικό πρόγραμμα των καναλιών

Με χαμηλού κόστους παραγωγές και καλεσμένους τους παρουσιαστές τους αλλά και προγράμματα-κονσέρβες κάνουν ρεβεγιόν οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Σε αυτήν τη γραμμή, ο ΑΝΤ1 έχει ετοιμάσει μια «οικογενειακή» παραγωγή για την παραμονή των Χριστουγέννων με κεντρική καλεσμένη τη Δέσποινα Βανδή. Από την

άλλη μεριά, ο Alpha στηρίζεται στη δυναμική του «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» για να διασκεδάσει λαϊκά εκείνους που θα μείνουν στο σπίτι. Οαση στο φτωχικό μενού ακόμη και των ταινιών αποτελεί η μετάδοση του βραβευμένου με Οσκαρ βωβού φιλμ «The artist» στον ΣΚΑΪ.

Το «menu»

Το γλέντι στον Alpha θα αρχίσει στις 13.00, με την Ελένη Μενεγάκη να μας λέει τα κάλαντα παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ το κέφι θα χτυπήσει κόκκινο το βράδυ με τον Βασίλη Καρρά να ηγείται ως βασικός καλεσμένος του Σπύρου Παπαδόπουλου. Στις 22.00, εκτός από τον Θεσσαλονικιό ερμηνευτή, θα τραγουδήσουν στην εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» και οι Θέμης Αδαμαντίδης, Παντελής Παντελίδης, Πίτσα Παπαδοπούλου και Κωνσταντίνα. Στις 02.00 οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν σε «κονσέρβα» το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα «Casablanca Music Hall - Πολύ Bla bla και cha cha cha» με τη Νίνα Λοτσάρη και τον Παντελή Καναράκη.



Τα εντυπωσιακά σόου επιστρέφουν στον ΑΝΤ1, με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά να αναλαμβάνουν το τηλεοπτικό ρεβεγιόν με τίτλο «Το Πρωινό: Χριστούγεννα μαζί!», το οποίο θα μεταδοθεί στις 21.00. Καλεσμένοι τους θα είναι όλοι οι συντελεστές του σταθμού, από τον Γιώργο Παπαδάκη, που δεν θα διστάσει να τραγουδήσει κιόλας, μέχρι τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου, Δημήτρη Ουγγαρέζο, Μαίρη Συνατσάκη. Γκεστ σταρ της λαμπερής βραδιάς θα είναι η Δέσποινα Βανδή. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με μια βόλτα στις πίστες με τα παλαιότερα προγράμματα του νυχτερινού κέντρου Posidonio με τους Κωνσταντίνο Αργυρό και Κώστα Μαρτάκη, ενώ αργότερα το γλέντι μεταφέρεται στο παλαιότερο πρόγραμμα του σχήματος του Βοτανικού με τους Αντύπα, Αγγελική Ηλιάδη και Νίκο Κουρκούλη.



Στον Μύλο των ξωτικών

Το Mega εμπιστεύεται, όπως σχεδόν κάθε χρόνο, τον Χρήστο Νέζο και το «Ταξιδεύοντας» στον Μύλο των Ξωτικών στη 01.00. Συνταξιδιώτες του δημοσιογράφου είναι οι Otherview.
Η ΕΡΤ3, στη 01.30, έχει προγραμματίσει μια νύχτα με αυθεντικά σμυρναίικα τραγούδια, τα οποία ερμηνεύουν η Ελένη Βιτάλη, η Μαριώ και ο Αγάθωνας.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 06.00 η ΕΡΤ 1 θα μεταδώσει την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Στον Alpha η Ελένη Μενεγάκη θα μας ευχηθεί το μεσημέρι «Χρόνια Πολλά» με καλεσμένους τον Μάρκο Σεφερλή, την Ελένη Φουρέιρα και το συγκρότημα Αλχημιστές.
Στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The 2night show» του, στις 23.15, θα υποδεχτεί στο στούντιο πολλούς καλεσμένους, ανάμεσά τους τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη Χριστιάνα Αριστοτέλους. Η βραδιά θα συνεχιστεί με το μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου Ανοδος live stage με επικεφαλής την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα