ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Μάρκος Μπόλαρης

14:40 3/4/2019 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Μάρκος ΜπόλαρηςΤετάρτη, Απρίλιος 3, 2019 - 14:39

❱❱ Μπορεί η Θωμαρίτα Καλδάρα να «λύγισε» το διαδίκτυο με τις «καυτές» φωτογραφίες της, ωστόσο φαίνεται ότι...

... ο θόρυβος που προκάλεσε δεν έφτασε μέχρι τα... αυτιά του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, που την είχε επιλέξει για να στελεχώσει το πολιτικό του γραφείο!

Ισως, βέβαια, ο πάταγος που έκανε η σούπερ εκρηκτική ξανθιά με τις αμέτρητες σέξι πόζες της να μην έφτασε μέχρι τα... Σκόπια,

όπου βρίσκεται ο υφυπουργός μαζί με τον πρωθυπουργό για επίσημη επίσκεψη, διαφορετικά δεν εξηγείται η απόλυτη σιωπή του πρώτου για το θέμα.

Η πρώην -πλέον- γραμματέας του κ. Μπόλαρη μπορεί να παραιτήθηκε και να επέστρεψε στη θέση της στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μετά την υπερέκθεση των φωτογραφιών της, ωστόσο ο υφυπουργός εξακολουθεί να τηρεί σιγήν ιχθύος και να μην παίρνει θέση για την επιλογή του. Ετσι, με τη σιωπή του, αφήνει την κυρία Καλδάρα περισσότερο ακάλυπτη και από τις φωτογραφικές πόζες της με μικροσκοπικά μπικίνι και τα καυτά μίνι!

Ισως οι υποχρεώσεις του κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη γείτονα με την αρμοδιότητα της εκκλησιαστικής και πολιτιστικής διπλωματίας να μην του επέτρεψαν ακόμη να ασχοληθεί με το θέμα.

Ωστόσο, θα πρέπει κάποια στιγμή να εξηγήσει και να τοποθετηθεί για τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε τη συγκεκριμένη ως μετακλητή υπάλληλο.

Αλλωστε, οφείλει κυρίως στην ίδια τη Θωμαρίτα Καλδάρα να τοποθετηθεί και -καθώς είναι γνωστό ότι βρίσκεται κοντά στην Εκκλησία- δεν θα πρέπει να την αφήσει να σηκώσει μόνη της τον Σταυρό και να νίψει τα χέρια του ως άλλος... Πόντιος Πιλάτος!

Keywords
Τυχαία Θέματα