Στον Πλούταρχο και με τα τραγούδια του Στελάρα διασκέδασε η Βάσω Καζαντζίδη

16:31 6/2/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΣτον Πλούταρχο και με τα τραγούδια του Στελάρα διασκέδασε η Βάσω ΚαζαντζίδηΤρίτη, Φεβρουάριος 6, 2018 - 16:30

❱❱ Την πρώτη νυχτερινή έξοδό της στα μπουζούκια, ύστερα από 16 χρόνια, έκανε η Βάσω Καζαντζίδη!

Από το 2001, οπότε κι έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, η χήρα του Στέλιου Καζαντζίδη κλείστηκε στο σπίτι και μόλις πριν από λίγες μέρες, συνοδευόμενη από την εγγονή της Βάσω Μπασδέκη, επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιάννης Πλούταρχος.

Οι

δύο γυναίκες διασκέδασαν με την καρδιά τους και η συγκίνηση ήταν μεγάλη, τόσο για τη γιαγιά Βάσω όσο και για την εγγονή, όταν ο τραγουδιστής ερμήνευσε επιτυχίες του αείμνηστου Στέλιου, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκομένους σε θερμό χειροκρότημα.

Να αναφέρουμε ότι η κυρία Καζαντζίδη έχει δύο εγγόνια από την κόρη της Σοφία: ένα αγόρι, που έχει σπουδάσει Πληροφορική, και τη γλυκιά Βάσω, που έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Φιλοσοφική.

Μάλιστα, ο Καζαντζίδης, ο οποίος δεν είχε αποκτήσει δικά του παιδιά, θεωρούσε τα εγγόνια της γυναίκας του και δικά του εγγόνια. Σύμφωνα, δε, με όσα έχει αποκαλύψει η ίδια η Βάσω Καζαντζίδη, ο αγαπημένος τραγουδιστής έλεγε στην κόρη της γυναίκας του: «Σοφία μου, τη λέξη παππούς δεν θα την άκουγα ποτέ. Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ».

Μάλιστα, όταν η κοπέλα απέκτησε το πρώτο της παιδί, ο Στέλιος τής χάρισε μια εικόνα του αγίου Στυλιανού λέγοντας: «Ο άγιος Στυλιανός είναι για τα παιδάκια κι εγώ τον ευχαριστώ έτσι που θα ακούσω τη λέξη “παππούς”».

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα