Τέλος στις φήμες περί χωρισμού

15:22 5/5/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤέλος στις φήμες περί χωρισμούΔευτέρα, Μάιος 5, 2014 - 15:19

Οχι απλώς δεν χωρίζουν, αλλά είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η «βασίλισσα των χαλιών» Δέσποινα Μοιραράκη και ο σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης κλείνουν μια και καλή τα στόματα όλων εκείνων που τον τελευταίο καιρό τούς θέλουν να περνούν κρίση στον γάμο τους.

Η δημοφιλής επιχειρηματίας και ο αρχιπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού την Πρωτομαγιά βρέθηκαν στη Νάουσα, όπου μαζί με καλούς φίλους -απλά και λιτά- γιόρτασαν τα γενέθλια της Δέσποινας.

«Χριστός

και Παναγία! Μακάρι όλα τα ζευγάρια να είναι αγαπημένα και ερωτευμένα, όπως είμαι εγώ με τον άντρα μου. Αν και έχουν περάσει έξι χρόνια από την ημέρα που γνωριστήκαμε κι έχουμε συμπληρώσει τρία χρόνια γάμου, η σχέση μας είναι ουσιαστική και δυνατή. Ο σύζυγός μου είναι ένας υπέροχος σύντροφος, εκτός από τα προσόντα του ως ανθρώπου και ως επαγγελματία. Η στήριξη που μου έχει προσφέρει αυτά τα τρία χρόνια της οικονομικής κρίσης είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί μέχρι τώρα στη ζωή μου. Οσο ικανή επιχειρηματίας κι αν είμαι, χωρίς τη στήριξη του Γιάννη σε αυτή την τόσο μεγάλη θύελλα δεν θα μπορούσα να προχωρήσω» λέει στην «Espresso» η Δέσποινα Μοιραράκη.

Οι φήμες ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο του άρχισαν όταν η Μοιραράκη εμφανίστηκε μόνη της σε κάποιες θεατρικές παραστάσεις. «Οι σχέσεις των ανθρώπων δεν κρίνονται από τις κοσμικές εμφανίσεις και για όσους δεν το ξέρουν, ο άντρας μου είναι εν ενεργεία αξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό και ταξιδεύει πολύ συχνά».

Η «αρχόντισσα της μπουχάρας» έχει γεννηθεί ανήμερα την Πρωτομαγιά και μπορεί πριν από την οικονομική κρίση να διοργάνωνε λαμπερά πάρτι στο εξοχικό της στον Ωρωπό, φέτος όμως ήθελε να περάσει τη γιορτινή μέρα μαζί με τον σύζυγό της σε ήρεμο και ζεστό κλίμα. Μάλιστα, επειδή ο Γιάννης γνωρίζει την αδυναμία της στα όμορφα ρούχα, της έκανε δώρο μια πολύ ωραία λινή πουκαμίσα σε... κοραλλοκόκκινο χρώμα, αν και αυτό που τη συγκίνησε περισσότερο ήταν η κάρτα γενεθλίων με τα μοναδικά λόγια αγάπης.

Το ζευγάρι πάντως, παρά τα όσα ακούστηκαν, πέρασε πολύ όμορφα τις πασχαλινές διακοπές του στη Μύκονο κι αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Νάουσα και τη Βέροια, ενώ το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής οι δυο τους επισκέφθηκαν το μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα