Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΤετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015Τετάρτη, Σεπτέμβριος 23, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Οι σημαντικές αλλαγές που θα έχετε στον ερωτικό τομέα θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε κάποιες από τις επιθυμίες σας. Ερχονται τα πάνω κάτω στον εργασιακό χώρο, ενώ οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη με ρυθμούς που πολλές φορές θα σας είναι δύσκολο να ακολουθήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν δυσκολεύεστε να αντεπεξέλθετε σε κάποιες καταστάσεις, μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από άτομα που ξέρετε ότι μπορούν να σας στηρίξουν. Αξιοποιήστε

τα ταλέντα σας και βάλτε σε τάξη κληρονομικά θέματα. Αποφύγετε τις περίεργες σπατάλες και τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα δεν είναι η κατάλληλη να προβείτε σε επεκτατικές κινήσεις ή να πάρετε αποφάσεις που έχουν μεγάλο ρίσκο, καθώς ο κίνδυνος των εξαπατήσεων και των απογοητεύσεων θα είναι αρκετά μεγάλος. Κάποια εμπόδια που θα προκύψουν δεν θα είναι εύκολο να τα προσπεράσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πρέπει να δουλέψετε με βάση τη λογική για να βρείτε λύσεις που θα είναι αποδοτικές και παράλληλα θα σας προφυλάξουν από κακοτοπιές. Είναι σκόπιμο να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις για να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο όταν θα μπαίνετε στη φάση να παρουσιάσετε κάτι πρωτοποριακό.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που δεν θα είναι της αρεσκείας σας μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε τους άλλους. Προτιμήστε να απομονωθείτε για να χαλαρώσετε, καθώς η μέρα δεν ενδείκνυται για να κάνετε οποιαδήποτε συζήτηση, ειδικά με τα πρόσωπα του στενού σας κύκλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που σας προκαλούν άγχος και κούραση, αποφεύγοντας τυχόν εμπλοκές και αψιμαχίες. Είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, αλλά περισσότερο θα αλλάξετε τις συντροφιές σας και καινούργια άτομα πρόκειται να μπουν στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να δείτε με σύνεση και αντικειμενικότητα τι ρόλο παίζουν οι άλλοι στη ζωή σας. Η συμπαράσταση, οι καλές ιδέες και η συντροφικότητα είναι οι δρόμοι που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η μέρα προσφέρεται για νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις επαγγελματικές σχέσεις σας τα σενάρια που θα παιχτούν γύρω σας θα είναι αρκετά. Αντί να πείτε ότι δεν αντέχετε, κάντε αισιόδοξες σκέψεις και πείτε στον εαυτό σας «μπορώ». Με αυτόν τον τρόπο δεν θα θέσετε σε κίνδυνο ούτε την καριέρα σας ούτε την αισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχική ισορροπία σας και μην ξεχνάτε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα χρειάζεται ενίσχυση, οπότε είναι αναγκαίο να αποφύγετε τις καθημερινές ταλαιπωρίες. Προβάλετε το επαγγελματικό προφίλ σας και βρείτε νέους δρόμους για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναθεωρήστε τις ιδέες που είχατε για τη φροντίδα σας εσωτερικά και εξωτερικά, και σταματήστε να παίζετε τον γιατρό του εαυτού σας. Μικρές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να συνηθίσετε τον καινούργιο τρόπο ζωής σας είναι προτιμότερες από μεγάλες που γίνονται στερητικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφού η διάθεσή σας να κάνετε μόνο ό,τι σας ευχαριστεί δεν σας βοηθάει να συγκεντρωθείτε, είναι προτιμότερο να επιδιώξετε να κάνετε διακοπές από το να πιέζεστε και να προβείτε σε λάθη. Για να προχωρήσετε δυναμικά τους επόμενους μήνες πρέπει να διατηρήστε τη σταθερότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που είχατε αφήσει για αργότερα, ώστε να ανακουφιστείτε από τις επιπλέον έγνοιες, αλλά και να μη διαπιστώσετε στο τέλος ότι ακόμα μία φορά δεν προσέξατε όσο έπρεπε τις λεπτομέρειες. Τα χρήματα δεν θα σας λείψουν, αν κάνετε τους σωστούς υπολογισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα