Θρήνος για ποδοσφαιριστή που έπεσε στις ράγες του τρένου

ΡΕΠΟΡΤΑΖΘρήνος για ποδοσφαιριστή που έπεσε στις ράγες του τρένουΔευτέρα, Σεπτέμβριος 18, 2017 - 13:46

Στο πένθος βύθισε την Ηλεία ο τραγικός χαμός ενός ποδοσφαιριστή, που έπεσε υπό άγνωστες συνθήκες στις ράγες του ηλεκτρικού, το βράδυ του Σαββάτου, στον σταθμό της Ομόνοιας.

Ο 33χρονος Δημήτρης Κακούτσης (φωτό), που ήταν πατέρας ενός παιδιού και αγωνιζόταν σε ομάδα τοπικού πρωταθλήματος, παρασύρθηκε από τον διερχόμενο συρμό, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Το πλήρωμα ενός οχήματος της Πυροσβεστικής έφτασε αμέσως στον σταθμό και απεγκλώβισε τον άτυχο ποδοσφαιριστή, που διακομίστηκε

στο ΚΑΤ, όμως οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην περιοχή της καταγωγής του, καθώς ο 33χρονος ήταν ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές και στην αρχή της καριέρας του θεωρούνταν ταλέντο.

Ο Δημήτρης Κακούτσης είχε αρχίσει την καριέρα του από τον Ερμή Πλατάνου και αμέσως βρέθηκε στις τάξεις του ισχυρού -τότε- Πανηλειακού, από τον οποίο πήρε μέσα σε δυο χρόνια μεταγραφή για την ομάδα του Αιγάλεω. Το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στην Ηλεία, όπου είχε παντρευτεί και είχε γίνει πατέρας, ενώ αγωνιζόταν σε ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων, όπως τα Μακρίσια, το Λαμπέτι και άλλες.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 33χρονος, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες ότι έπεσε ξαφνικά στις ράγες, τη στιγμή που έμπαινε στον σταθμό ο συρμός του ηλεκτρικού.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
θρηνως ποδοσφαιριστη
Τυχαία Θέματα