«Την έφαγαν την κόρη μου»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ κραυγή του πατέρα που λέει ότι το παιδί του πέθανε κατά τη διάρκεια έκτρωσης«Την έφαγαν την κόρη μου»Πέμπτη, Σεπτέμβριος 24, 2015 - 17:32

Περίπου ένα χρόνο μετά τον μυστηριώδη θάνατο της 15χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη από τα Κρανιά της βόρειας Ηπείρου ο πατέρας επιμένει ότι η κόρη του δεν πέθανε ύστερα από επίσκεψη σε οδοντίατρο των Αγίων Σαράντα, αλλά κατά τη διάρκεια έκτρωσης σε ιδιωτική κλινική της αλβανικής πόλης!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ο Γιώργος Αναγνώστης δεν πείστηκε ποτέ ότι η κόρη του πέθανε από παθολογικά αίτια και άρχισε

μόνος του να ξετυλίγει το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης, που ήρθε στο φως στις 5 Σεπτεμβρίου του 2014. Τα στοιχεία που είχε από τις εξετάσεις που έγιναν στην Ελλάδα έδειχναν ότι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην Αλβανία είχε παραποιηθεί! Ετσι ζήτησε τη βοήθεια του συλλόγου Δικηγόροι κατά της Διαφθοράς, και ώθησε τα μέλη του, όπως είπε σε κανάλι των Αγίων Σαράντα, να ζητήσουν να ασκηθεί δίωξη σε τέσσερις ειδικούς του Ινστιτούτου Ιατροδικαστών για παραποίηση και συγκάλυψη της ιατροδικαστικής εξέτασης. Οπως αποκάλυψε, προσκόμισε στους δικηγόρους τα αποδεικτικά στοιχεία που αποκόμισε από τους Ελληνες επιστήμονες.

«Η κόρη μου δεν πέθανε στο νοσοκομείο των Αγίων Σαράντα, αλλά σε ιδιωτική κλινική, που ξέρω ποια είναι, αλλά δεν μπορώ να το αποκαλύψω ακόμη. Δεν θα σταματήσω ποτέ να ζητάω δικαιοσύνη για τον άγγελό μου, την Κωνσταντίνα» είπε ο κ. Αναγνώστης σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Αναισθησία

Πρόσθεσε ακόμη: «Η κόρη μου ξεψύχησε σε ιδιωτική κλινική στην πόλη των Αγίων Σαράντα, όπου την πήγε ο Σ.Π. για να αποβάλει. Εχει δολοφονηθεί! Εσκεμμένα ή όχι, δεν το ξέρω. Οπως και να έχει όμως, δεν πέθανε από τα αίτια που ισχυρίζονται οι ιατροδικαστές. Τα σημάδια στο σώμα της και η υψηλή ποσότητα λιδοκαΐνης δείχνουν ότι της είχε γίνει αναισθησία. Αυτή προφανώς δεν έγινε στο νοσοκομείο, αφού εκεί η κόρη μου έφτασε νεκρή. Κατά περίεργο τρόπο, οι ειδικοί δεν βρήκαν φάρμακα στο αίμα της, ενώ οι Ελληνες ειδικοί βρήκαν!»

Στην καταγγελία που απέστειλαν οι Δικηγόροι κατά της Διαφθοράς στην Εισαγγελία Τιράνων σχετικά με όσα συνέβησαν στην ιδιωτική κλινική, όπου η 15χρονη πήγε για να υποβληθεί σε έκτρωση (σύμφωνα με τον πατέρα, ήταν έγκυος τριών μηνών), τονίζεται ότι ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της κοπέλας στις 16 Νοεμβρίου είδε κατεστραμμένα τα τοιχώματα της μήτρας. Ομως δέχτηκε τηλεφώνημα από άτομο που του υπέδειξε να είναι «προσεκτικός» με την αιτία θανάτου.

Keywords
Αναζητήσεις
εφαγαν την κορη μου
Τυχαία Θέματα