Το... «Ευτυχείτε» του Κωστόπουλου σε Μπαλατσινού και Κικίλια

SHOWBIZΤο... «Ευτυχείτε» του Κωστόπουλου σε Μπαλατσινού και ΚικίλιαΠαρασκευή, Απρίλιος 12, 2019 - 18:04

❱❱ Large o Πέτρος Κωστόπουλος. «Εφτά χρόνια είμαστε χωρισμένοι, όλα αυτά φυσιολογικά είναι»!

Ψύχραιμα αντέδρασε ο παρουσιαστής τού «Ολα λάθος» στην απόφαση της πρώην συζύγου του Τζένης Μπαλατσινού να ξαναφτιάξει τη ζωή της, με ακόμη έναν γάμο, στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια.

Η λιτή δήλωση του τέως εκδότη έγινε στην Κατερίνα Καινούργιου, σε ένα γρήγορο τετ α τετ που είχαν οι δύο οικοδεσπότες του Open στους διαδρόμους

του καναλιού. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» αποκάλυψε on air τη συνάντησή της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και φυσικά έσπευσε να περιγράψει καρέ καρέ πώς της... χαμογέλασε η τύχη και έπεσε πάνω του!

«Εχουμε ρεπορτάζ γιατί είδαμε τον Πέτρο Κωστόπουλο! Οπως καταλαβαίνετε, είναι μέσα στο “σπίτι” μας. Με το που τελειώνει η εκπομπή, τον είδα εδώ μπροστά, την ώρα που μπήκε, και τον ρώτησα κιόλας» είπε η παρουσιάστρια με έξαψη και συνέχισε την περιγραφή.

«“Πού είσαι, ρε Πέτρο, σε ψάχναμε” του είπα. Με ρώτησε τι τον ήθελα και του εξήγησα: “Για τον γάμο της Τζένης”! “Κατερίνα μου, εφτά χρόνια είμαστε χωρισμένοι κι όλα αυτά είναι φυσιολογικά” μου είπε» ανέφερε η ξανθιά παρουσιάστρια, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι ήταν ιδιαίτερα άνετος και χαλαρός.

Μάλιστα, το πάνελ έσπευσε να συμπληρώσει ότι είχε προηγηθεί οικογενειακό συμβούλιο, στο οποίο η Τζένη Μπαλατσινού είχε ανακοινώσει τα γαμήλια σχέδιά της και όλοι ήταν σύμφωνοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα