Το κορίτσι του Αλ. Αγγλούπα

13:20 4/6/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤο κορίτσι του Αλ. ΑγγλούπαΤετάρτη, Ιούνιος 4, 2014 - 13:14

Είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, όμως, όπως όλα δείχνουν, «χτυπήθηκε» από τα βέλη του έρωτα και είναι full in love. Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας είναι ζευγάρι με την πανέμορφη Ολγα Ζαπουνίδου, η οποία είναι

ελληνικής καταγωγής μεν, μεγαλωμένη στο Τορόντο του Καναδά δε. Οι δυο τους είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και συγκατοικούν στον δικό τους παράδεισο, ένα σπίτι που έχουν φτιάξει με πολλή αγάπη στο Καβούρι.

Ο Αλέξανδρος και η Ολγα γνωρίζονταν πολύ καιρό, αφού εκείνη είναι υπεύθυνη πωλήσεων στην εταιρία με γυναικεία ενδύματα που ανήκει στην οικογένεια του επιχειρηματία. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα και από απλοί συνεργάτες και φίλοι έγιναν ζευγάρι. Οσοι γνωρίζουν τη γοητευτική Ολγα έχουν να λένε ότι πρόκειται για μια υπερδραστήρια και πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα.

Αγαπημένος προορισμός τους είναι η Μύκονος το καλοκαίρι και οι χιονισμένες πλαγιές των ελληνικών βουνών τον χειμώνα, αφού οι δυο τους επιδίδονται με πάθος στα χειμερινά σπορ και κυρίως στο σκι. Οι αθλητικές δραστηριότητες είναι ακόμη ένα κοινό ενδιαφέρον τους. Μάλιστα η Ολγα είναι εκείνη που έβαλε σε... εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής τον Αλέξανδρο, με τα αποτελέσματα στη σιλουέτα του να είναι πλέον εμφανή.

Οσοι ζουν το ζευγάρι από κοντά έχουν να λένε ότι είναι ήδη σαν παντρεμένοι και πως δεν θα αργήσει η μέρα που θα επισημοποιήσουν με παπά και με κουμπάρο τη σχέση τους. Αλλωστε και οι δύο σέβονται τον θεσμό της οικογένειας και θέλουν να αποκτήσουν παιδιά.

Ωστόσο ακόμη δεν έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο, αφού προς το παρόν ζουν τον έρωτα τους κάτω από την ίδια στέγη.

Σάσα Σταμάτη

Ο δεσμός με τη Φαρμάκη και το επεισόδιο με την αδελφή της

Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας είχε απασχολήσει πριν από περίπου τρία χρόνια την επικαιρότητα, όταν το όπλο του (το οποίο κατέχει νόμιμα) εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα βρήκε την αδελφή τής τότε αγαπημένης του Ολγας Φαρμάκη (φωτό) Γωγώ στη βουβωνική χώρα. Υστερα από υπερπροσπάθεια των γιατρών και μάχη από την ίδια να κρατηθεί στη ζωή, η νεαρή ηθοποιός διέφυγε τον κίνδυνο. Αν και αρχικά υπήρχε πρόθεση από τη Γωγώ να κινηθεί δικαστικά (είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για «απόπειρα ανθρωποκτονίας), φαίνεται ότι οι δύο πλευρές έλυσαν τις όποιες διαφορές είχαν εξωδικαστικά και όχι μόνο οι σχέσεις τους δεν «πάγωσαν», αλλά ύστερα από ένα εύλογο διάστημα εξακολούθησαν να κάνουν και παρέα. Μάλιστα πριν από δυο μήνες ο επιχειρηματίας ήταν παρών και στην πρεμιέρα της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούσε η Γωγώ στο Θέατρο Ημέρας.

ΕΛ. Κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα