Τραυματισμός 29χρονης από νέα επίθεση σε συρμό του ΗΣΑΠ στα Πετράλωνα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤραυματισμός 29χρονης από νέα επίθεση σε συρμό του ΗΣΑΠ στα ΠετράλωναΠέμπτη, Νοέμβριος 1, 2018 - 17:38

❱❱ Σύλληψη τριών αμούστακων Ρομά που είχαν ρίξει πέτρες στο παρμπρίζ λεωφορείου στους Αγ. Αναργύρους

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Παρά την άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ., που οδήγησε σε συλλήψεις

τριών ανηλίκων στους Αγίους Αναργύρους, οι επιθέσεις σε μέσα μαζικής μεταφοράς από ασυνείδητους, που βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές επιβατών και εργαζομένων, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.
Το βράδυ της Τρίτης, μια 29χρονη γυναίκα τραυματίστηκε -ευτυχώς, μόνο ελαφρά-, όταν ένας ανεγκέφαλος πέταξε αντικείμενο εναντίον συρμού του ΗΣΑΠ, που εκείνη την ώρα προσέγγιζε τον σταθμό των Πετραλώνων. Το αντικείμενο πέρασε από το ανοιχτό παράθυρο του βαγονιού και βρήκε στο μάτι την ανυποψίαστη γυναίκα!



Από τις φωνές της 29χρονης ξέσπασε πανικός, ενώ ο συρμός σταμάτησε για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο προκειμένου να της προσφερθεί ιατρική βοήθεια. Είχαν προηγηθεί νέες, απανωτές επιθέσεις σε αστικά λεωφορεία στη λεωφόρο Συγγρού, όπου επίσης τραυματίστηκε ελαφρά μια νεαρή γυναίκα τη στιγμή που επιβιβαζόταν.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία ανακοίνωσε χθες ότι συνέλαβε τρεις 15χρονους Ρομά στους Αγίους Αναργύρους, επειδή είχαν πετάξει πέτρα σε λεωφορείο της τοπικής γραμμής.

Είχε προηγηθεί επεισόδιο των τριών ανηλίκων με οδηγό λεωφορείου, επειδή έκαναν φασαρία και ενοχλούσαν τους επιβάτες, με αποτέλεσμα να τους κατεβάσει από το όχημα. Ομως, οι ανήλικοι έστησαν καρτέρι στο επόμενο δρομολόγιο και πέταξαν πέτρες στο παρμπρίζ του λεωφορείου. Ο οδηγός ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία, με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη των 15χρονων.

Keywords
Τυχαία Θέματα