«Τρίποντο» στον έρωτα για την Παπαγγελή

SHOWBIZ«Τρίποντο» στον έρωτα για την ΠαπαγγελήΤετάρτη, Δεκέμβριος 30, 2015 - 15:31

Εναν έρωτα όλο τρέλα ζει το γνωστό μοντέλο Ελλη Παπαγγελή στο πλευρό του μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ Νώντα Παπαντωνίου. Η σχέση του ζευγαριού, που μετράει μόλις λίγους μήνες, έχει γίνει talk of the town, με το εντυπωσιακό μοντέλο να απολαμβάνει τις αγκαλιές και τα φιλιά του Ελληνα γκαρντ ακόμα και σε δημόσιες εξόδους τους.

Προχθές το βράδυ οι δυο τους εμφανίστηκαν σε γνωστό κλαμπ του Κολωνακίου πιασμένοι χέρι χέρι και μονοπώλησαν τα φλας των φωτογράφων αλλά και τα βλέμματα των θαμώνων, αφού η Ελλη επέλεξε για την έξοδό τους ένα μίνι φόρεμα στο κόκκινο της φωτιάς με εντυπωσιακό ντεκολτέ. Το όμορφο μοντέλο και φοιτήτρια Αρχαιολογίας άναψε «φωτιές» στο πέρασμά της, με το υπέροχο κορμί και τα ατελείωτα καλλίγραμμα πόδια της. Ο αθλητής και η αγαπημένη του απόλαυσαν το ποτό τους ανταλλάσσοντας όλο το βράδυ παθιασμένα φιλιά, χωρίς να δίνουν σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Παπαγγελή και ο Παπαντωνίου δεν κρύβουν τον έρωτά τους και, όπως φαίνεται, θα υποδεχτούν τον νέο χρόνο μαζί! Ο αθλητής θεωρεί την εντυπωσιακή καλλονή «γούρι» του, γι' αυτό κι εκείνη δεν χάνει αγώνα. Πλέον συχνάζει στο ΟΑΚΑ κάθε φορά που αγωνίζονται οι «κιτρινόμαυροι» έχοντας παρέα τον πατέρα του καλού της. Μαζί παρακολουθούν τα παιχνίδια του 25χρονου γκαρντ της «Ενωσης» παροτρύνοντάς τον από τις κερκίδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα