«Τσουνάμι» Παπαγγελή στο νησί των ιπποτών

SHOWBIZΤο πρωί στις πλαζ και το βράδυ στα γενέθλια του Mr Rodos Palace«Τσουνάμι» Παπαγγελή στο νησί των ιπποτώνΤρίτη, Αύγουστος 11, 2015 - 16:19

Η Ελλη Παπαγγελή αναστάτωσε πρωί και βράδυ τη Ρόδο! Το μοντέλο φορώντας μοβ μπικίνι αποκάλυψε τα κάλλη της το Σάββατο στις πλαζ του νησιού των ιπποτών.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Το καλλίγραμμο κορμί της προκάλεσε... τσουνάμι στην παραλία, ενώ η ίδια έδειχνε να μην ενοχλείται από την παρουσία των παπαράτσι!

Το βράδυ της Κυριακής έδωσε το «παρών» στο λαμπερό πάρτι γενεθλίων

του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Rodos Palace» Αντώνη Καμπουράκη, με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της να μαγνητίζει τα φλας!

Οσο για το πάρτι; Τα είχε όλα, με τον Αντώνη Ρέμο και τον Παντελή Παντελίδη να τραγουδάνε από πίστας το «Happy Birthday» στον «Mr Rodos Palace» την ώρα που έσβηνε τα κεράκια στη φραουλοσοκολατένια τούρτα, τον Γιάννη Παπαμιχαήλ να αυτοσχεδιάζει στα keyboards της ορχήστρας και τη Δήμητρα Ματσούκα σε τρελά κέφια!

Ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου και η σύζυγός του Εύη Καμπουράκη υποδέχτηκαν το βράδυ της Κυριακής τους διάσημους φίλους τους. Μεταξύ αυτών ήταν ο μαυρισμένος από τον ήλιο Πέτρος Φιλιππίδης, η Χριστίνα Παππά που εμφανίστηκε με ολόλευκη ολόσωμη φόρμα, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου που επέλεξε σιθρού ολόσωμη μπεζ φόρμα, η Ελενα Χατζίδου με πολύχρωμο, κοντό, στενό φόρεμα, η στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου με την κόρη της Νικόλ Σαραβάκου, ο Χάρης Σιανίδης, η τραγουδίστρια Αννα Καμαρινού και η επιχειρηματίας Εύη Ρουμπέτη.

Η Ματσούκα

Στο πάρτι τα βλέμματα όλων έκλεψε η ξανθιά πλέον Δήμητρα Ματσούκα με εντυπωσιακό φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες, που συνοδευόταν από τη μητέρα της Ελένη.

Στα παραλειπόμενα της βραδιάς, ο ενθουσιασμός του Γιάννη Παπαμιχαήλ που ανέβηκε στην πίστα και συνόδευσε τον Αντώνη Ρέμο στο πρόγραμμά του παίζοντας πλήκτρα, ενώ στη συνέχεια είπαν μαζί και ένα τραγούδι!

Αλλωστε ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη έχει εμπειρία από live, αφού στο παρελθόν είχε δικό του συγκρότημα, τα Αχτύπητα Φιλέτα, στο οποίο συμμετείχε και ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα