Βίασαν και άφησαν έγκυο γυναίκα που είναι 10 χρόνια σε κώμα

19:01 7/1/2019 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΒίασαν και άφησαν έγκυο γυναίκα που είναι 10 χρόνια σε κώμαΔευτέρα, Ιανουάριος 7, 2019 - 19:01

❱❱ Γυναίκα που νοσηλεύεται σε κατάσταση φυτού εδώ και 10 χρόνια έφερε στον κόσμο ένα μωρό και η αστυνομία δεν ερευνά την πιθανότητα... θαύματος.

Η γυναίκα, η οποία λαμβάνει φροντίδα 24 ώρες το 24ωρο όλα αυτά τα χρόνια στο Hacienda HealthCare στο Φοίνιξ της Αριζόνας, γέννησε στις 29 Δεκεμβρίου ένα αγοράκι ύστερα από βιασμό τον οποίο προφανώς υπέστη αρκετούς μήνες πριν.

«Κανείς από το προσωπικό δεν

γνώριζε ότι ήταν έγκυος μέχρι που η γυναίκα ουσιαστικά γέννησε» αναφέρει πηγή που δεν κατονομάζεται.

Ρεπορτάζ από τοπικά μέσα αναφέρουν μάλιστα ότι οι φροντιστές βρέθηκαν σε σύγχυση όταν την άκουσαν να βογκάει από τους πόνους του τοκετού! Η γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε κώμα, περιήλθε σε αυτήν την κατάσταση από περιστατικό πνιγμού.

Ερευνες

«Το περιστατικό ερευνάται από το αστυνομικό τμήμα του Φοίνιξ» δήλωσε στο Reuters ο αρχιφύλακας Τόμι Τόμπσον, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα δημοσιεύματα.

Ο εκπρόσωπος Tύπου του νοσοκομείου Ντέιβιντ Λάιμποβιτς ανέφερε ότι η διοίκησή του είχε πρόσφατα ενημερωθεί για ένα «βαθύτατα ανησυχητικό περιστατικό» που αφορούσε έναν από τους ειδικευόμενους γιατρούς.

Η δικηγόρος του θύματος Τάσα Μενάκερ επισήμανε ότι η αστυνομία θα έπρεπε να πραγματοποιήσει τεστ DNA στους άνδρες εργαζομένους στο νοσοκομείο.

Πάντως, προς το παρόν, στον χώρο όπου νοσηλεύεται η γυναίκα οι άνδρες νοσοκόμοι μπαίνουν μόνο συνοδεία γυναικών συναδέλφων τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα