Απογοήτευση για την αθώωση Κασιδιάρη

Πολιτική

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την αθώωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλ. Κασιδιάρη, ο οποίος κατηγορούνταν για επίθεση και ληστεία σε βάρος φοιτητή το 2007.

στην υπόθεση δημοσιεύουν -χωρίς να υπογράφουν- κείμενα στο Διαδίκτυο, με τα οποία εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την απόφαση του δικαστηρίου. Το πρώτο κείμενο:/pp Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:14px;line-height:17px;"«Είσαι 60 χρόνων. Υπηρετείς μια ζωή το πανεπιστήμιο. Ο άντρας σου μπαινοβγαίνει για χημειοθεραπείες. Βλέπεις πέντε ''φουσκωτούς'' να χτυπάνε έναν φοιτητή μέσα στο πανεπιστήμιο. Συγκρατείς την πινακίδα του αυτοκινήτου. Ψάχνεις να βρεις τι έγινε. Φοιτητές που βρίσκονται εκεί γύρω δηλώνουν «δεν είδα, δεν ξέρω, μη με ανακατεύετε»./pp Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:14px;line-height:17px;">Αναφέρεις το περιστατικό στη σύγκλητο και καταθέτεις στην Αστυνομία την πινακίδα μαζί με το θύμα της επίθεσης. Μετά από μέρες ο αστυνομικός σε ενημερώνει ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε έναν «Κασιδιάρη» που είναι μέλος της νεοναζιστικής συμμορίας. Σου προτείνει να μην ανακατευτείς. (Θα αποδειχτεί ότι έχει δίκιο).

ΨΥΧΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ
«Τραβιέσαι 7 χρόνια στα δικαστήρια από αναβολή σε αναβολή»

Αποφασίζεις να νικήσεις τον τρόμο και να αντιδράσεις. Μαθαίνεις ότι κάποιος έχει συγκρατήσει τον αριθμό του αυτοκινήτου. Καταθέτεις μήνυση. Η Αστυνομία ανακαλύπτει ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε έναν «Κασιδιάρη», υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής του 0,5%. Τραβιέσαι 7 χρόνια στα δικαστήρια από αναβολή σε αναβολή.

Ο ενορχηστρωτής της επίθεσης, ο άνθρωπος που σε προηγούμενες αναβολές της δίκης στους διαδρόμους σού κόλλαγε μαγκιές, τώρα σαν μητέρα Τερέζα δηλώνει «συμπαθών» και «καταδικάζει τη βία, όπως και όλη η Χρυσή Αυγή».

ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ
Τους έδιωξαν οι κάτοικοι

ΕΘΝΟΣ

Tags: Ηλίας Κασιδιάρηςαπογοήτευσηδιαδίκτυοεπίθεσηληστεία
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Alfa Vita