Ψυχίατρος στον ΟΚΑΝΑ

Ο Οργανισμός Κατά Των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), προκηρύσσει την πλήρωση μίας (1) θέσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου για τη στελέχωση Υπηρεσιών τ )υ Οργανισμού, ως εξής:

Noμος Ηλείαα – Πύονος

Επιστημονικό και Θεραπευτικό Προσωπικό:

Ιατροί Ψυχίατροι ΠΕ ή Παθολόγοι Π.Ε.: 1 θέση

α γενικά και τυπικά προσόντα πρόσληψης καθώς και η διαδικασία ετηλσγής των υποψηφίων, αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη, την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκτυπώσουν, όπως και το ειδικό έντυπο Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, από τ ιν ηλεκτρονική

διεύθυνση www.okana.gr

ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Οι υποψήφιοι, για την προκηρυσσόμενη θέση μπορούν να αποστείλουν την Αίτηση Υπεύθυνη Δήλωση ΜΟΝΟ με συστημένη επιστολή στον Ο.ΚΑ.ΝΑ. στη διεύθυνση:

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ – ΟΚΑΝΑ

Αβέρωφ 21,10433 – Αθήνα

Θέση : (αναλυτικά η ειδικότητα)

ϊ[ προθεσμία υπόβολής της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης με τα επισυναπτόμενα δ ικαιολογητικά αρχίζει την 12-11-2017 ημέρα Κυριακή και λήγει την 01-12-2017 ημέρα Παρασκευή. Το εκπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την η μερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Αιτήσεις που υποβλήθηκαν πριν από την 12-11-2017 ή που θα υποβληθούν μετά την 01-12-2­017, δεν θα ληφθοιίν υπ’ όψιν.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςΕπισυνάψεις: psixiatros.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα