Σύλλογος ΠΕ "Γ. Σεφέρης": Καταγγελία για τη σύλληψη του Παύλου Αντωνόπουλου

Tweet

Αρ.Πρωτ. 67

Νέα Ιωνία 9/1/2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»

Ν. Ιωνίας – Ηρακλείου –

Mεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης

Μουταλάσκη 64 Ν. Ιωνία

6972008336

segseferis@gmail.com

www.gseferisedu.blogspot.gr .

Προς : Τα μέλη του

Συλλόγου μας. Τον

τύπο.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης», καταγγέλλει την απαγόρευση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, που διοργάνωσαν

κόμματα , πολιτικές οργανώσεις και σωματεία στις 8 -1 – 2014, ενάντια στην «ευρωφιέστα» για την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε .

Η συγκυβέρνηση Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ εγκαινίασε την προεδρία με μία ακόμη επίδειξη αυταρχισμού και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς , απαγορεύοντας τη συγκέντρωση. Πιστή στις επιταγές του κεφαλαίου και της Ε.Ε , συνεχίζει να επιβάλλει αντιλαϊκά μέτρα κι ένα καθεστώς τρομοκρατίας, με σκοπό την πάταξη οποιασδήποτε αντίστασης.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης» καταγγέλει αυτή την απαγόρευση, όπως επίσης και τη σύλληψη του συναδέλφου Παύλου Αντωνόπουλου , μέλους της Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ, με την κατηγορία της συμμετοχής σε απαγορευμένη συγκέντρωση και της αντίστασης κατά της αρχής. Ο συνάδελφος συνελήφθη στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα Προπύλαια και θα δικαστεί την Πέμπτη 9-1-2014 στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ

ΟΙ ΛΑΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ.

Συμμετέχουμε στην τρίωρη στάση εργασίας, που προκήρυξαν ΑΔΕΔΥ και ΔΟΕ, την Παρασκευή 10/1/2014, από τις 8 μέχρι τις 11 το πρωί.

Για το Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΝΕΤΤΑ ΑΛΤΑΝΗ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ

Tags: Σύλλογος ΠΕΠαύλος Αντωνόπουλος Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα