Τι αποφάσισε η 8η Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Γ Αθήνας

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νο 10

του αιρετού Γιώργου Χρόνη

εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ-

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ

8η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΥΣΠΕ Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012

Σήμερα Παρασκευή 31 – 8 – 2012 συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Γ΄ Αθήνας με θέμα τις αποσπάσεις και τις τοποθετήσεις συναδέλφων στην Ειδική Αγωγή.

Προηγήθηκαν οι 5 συνάδελφοι ( 3 δάσκαλοι και 2 γυμναστές ) που ήταν στη διάθεση. Τοποθετήθηκαν και οι 5.

Ακολούθησαν οι 22 συνάδελφοι ( δάσκαλοι ) που ζητούσαν απόσπαση από ΣΜΕΑΕ σε ΣΜΕΑΕ. Τοποθετήθηκαν οι 20 και έμειναν αδιάθετοι 2.

Ακολούθησαν οι 36 συνάδελφοι ( 35 δάσκαλοι και μία μουσικός ) που ζητούσαν απόσπαση από Γενική Αγωγή σε ΣΜΕΑΕ. Τοποθετήθηκαν οι 30 και έμειναν αδιάθετοι 6.

Τέλος ακολούθησαν οι 4 συνάδελφοι ( 3 δασκάλες και μία γυμνάστρια ) που ζητούσαν απόσπαση από ΣΜΕΑΕ σε Γενική Αγωγή. Τοποθετήθηκε μόνο η γυμνάστρια επειδή υπήρξε αντικαταστάτριά της. Αν βρεθεί αντικαταστάτης και για τις άλλες 3 συναδέλφισσες θα ικανοποιηθούν οι αιτήσεις τους.

Ύστερα από τις παραπάνω τοποθετήσεις έμειναν 9 κενά Ειδικής Αγωγής ( Ειδικό Αυτισμού Αιγάλεω- 3 κενά, Ειδικό Αιγάλεω- 2 κενά, Ειδικό Ιλίου- 4 κενά). Θα ρωτηθούν οι 8 αδιάθετοι συνάδελφοι αν επιθυμούν να καλύψουν τα κενά αυτά. Αν αρνηθούν θα παραμείνουν στις θέσεις τους και τα κενά θα καλυφτούν από αναπληρωτές.

Τα παραπάνω ονόματα όσων αποσπάστηκαν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΠΥΣΠΕ Γ΄ Αθήνας.

Την Πέμπτη 6 – 9 - 2012 θα συνεδριάσει το ΠΥΣΠΕ για τις αποσπάσεις της Γενικής Αγωγής. Να σημειώσω εδώ ότι ύστερα από τις σημερινές αποσπάσεις δημιουργήθηκαν επιπρόσθετα κενά ( 28 τον αριθμό ) στη Γενική Αγωγή.

ΧΡΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αιρετός εκπρόσωπος στο ΠΥΣΠΕ Γ΄Αθήνας

εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

(ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ)

Τηλ. 6972363653

Αναπληρωματικός: Σάμιος Παναγιώτης

Τηλ. 6973317602

Keywords
Τυχαία Θέματα