Formula 1: Μπουεμί και ντα Κόστα οι οδηγοί δοκιμών της Red Bul

18:18 6/12/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο Ελβετός Σεμπαστιάν Μπουεμί και ο Πορτογάλος Αντόνιο Φέλιξ ντα Κόστα (βλ. φωτό) θα είναι οι οδηγοί δοκιμών και «αναπληρωματικοί πιλότοι» της Red Bull για την επόμενη σεζόν, όπως ανακοίνωσε σήμερα η πρωταθλήτρια στους κατασκευαστές ομάδα της Φόρμουλα Ένα. Ο Μπουεμί, ο οποίος στο παρελθόν έχει «τρέξει» σε αγώνες Φόρμουλα Ένα με την Toro Rosso, είχε το συγκεκριμένο ρόλο τα τελευταία
δύο χρόνια, ενώ ο Φέλιξ ντα Κόστα αντικατέστησε φέτος τον Ελβετό σε κάποια από τα τριήμερα των αγώνων. Ο Πορτογάλος θεωρείτο φαβορί για τη θέση οδηγού αγώνων στην Toro Rosso, την οποία άφησε κενή ο Αυστραλός Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο οποίος πήρε... προαγωγή για τη Red Bull, ωστόσο τελικά αυτή κατέληξε στον 19χρονο Ρώσο, Ντανιίλ Κβίατ.

«Η επόμενη χρονιά βλέπει τη μεγαλύτερη αλλαγή στους κανονισμούς της Φόρμουλα Ένα εδώ και καιρό και την επιστροφή των πολλαπλών δοκιμών εντός της σεζόν. Επομένως, το να είναι σε θέση να καλέσει δύο τόσο ικανούς οδηγούς αποτελεί τεράστιο όφελος για την ομάδα» αναφέρει σε δήλωσή του ο γενικός διευθυντής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα