Απολογήθηκε στην ΕΠΟ ο Δ. Σαλπιγγίδης

22:26 20/3/2013 - Πηγή: E-Typos
Ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του στην εκδίκαση της έφεσης που άσκησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της ποινής του αποκλεισμού (έξι αγωνιστικές) που επέβαλε στο διεθνή επιθετικό η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

«Βρίσκομαι εδώ γιατί αισθάνομαι αδικημένος από την αρχική απόφαση. Δεν μούντζωσα τον βοηθό, ούτε ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο.
Είχα ένα διάλογο μαζί του επειδή δεν είδε το τράβηγμα του αντιπάλου μου και έκανα μία χειρονομία από αυτές που γίνονται συχνά σε κάθε παιχνίδι και οι οποίες δεν επιφέρουν τιμωρία», υπογράμμισε -μεταξύ άλλων- στην τοποθέτησή του ο αρχηγός του «Δικέφαλου».

Η νομική εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ εστίασε στο βίντεο του αγώνα ως αποδεικτικό στοιχείο, χωρίς να αρνηθεί ότι υπάρχει η καταγραφή μιας πράξης, στην οποία όμως προσδίδεται διαφορετική ερμηνεία από εκείνη που υπαγόρευσε στην Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας την τιμωρία των έξι αγωνιστικών. Επίσης, ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στον χαρακτήρα και τον άσπιλο ποδοσφαιρικό βίο του διεθνή επιθετικού. Η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα