Αργ. Πεδουλάκης: Η πίεση είναι στην Μπαρτσελόνα

13:44 24/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Την εκτίμηση ότι η πίεση, αύριο στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» της Βαρκελόνης, είναι στην Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ισπανία, ενόψει του 5ου και τελευταίου προημιτελικού της Ευρωλίγκας. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού βέβαια παραδέχεται πως το πλεονέκτημα αυτό των «πρασίνων» αντισταθμίζεται
από το γεγονός πως οι «μπλαουγκράνα» αγωνίζονται στην έδρα τους, ενώ χαρακτήρισε το ματς «τελικό»:

«Για εμάς κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Αν πριν ξεκινήσει η σειρά λέγαμε πως είμαστε στο 2-2 όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και μπροστά μας έχουμε έναν τελικό. Η πίεση είναι στη Μπαρτσελόνα, η οποία έχει το θετικό πως αγωνίζεται στην έδρα της. Για εμάς ισχύει το αντίθετο. Είμαστε μια νέα ομάδα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φάση αναδόμησης, κάτι που στη σημερινή κοινωνία είναι εξαιρετικά δύσκολο. Προσπαθούμε με λιγότερα μέσα, αλλά με τεχνογνωσία, αγάπη και δουλειά για το αυτονόητο. Πρέπει να δουλέψεις για το αυτονόητο».

Νέο πρόστιμο από την Ευρωλίγκα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Μετά το πρόστιμο των 9.000 ευρώ για τον τελευταίο αγώνα της φάσης των «16» με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ και το πρόστιμο των 150.000 ευρώ για τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετά τον πρώτο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, ο αθλητικός δικαστής της Ευρωλίγκας τιμώρησε με νέο πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ την ΚΑΕ Παναθηναϊκός σήμερα, για την παρουσία υπεράριθμων φιλάθλων στο ΟΑΚΑ, στον τρίτο και τέταρτο αγώνα των πλέι οφ με τους Καταλανούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα