Ευρωλίγκα-Π. Λάσο (Ρεάλ Μαδρίτης): Δεν σκέφτομαι το πέμπτο ματς

20:04 22/4/2014 - Πηγή: E-Typos
Σύγκεντρωση ζήτησε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, στο αυριανό (21:45) τέταρτο παιχνίδι της σειράς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, προκειμένου η «βασίλισσα» να κάνει το 3-1 και να προκριθεί στο φάιναλ φορ του Μιλάνου. Από την πλευρά του, ο Τρεμέλ Ντάρντεν στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί στο ΣΕΦ,
ενώ ο Ρούντι Φερνάντεθ επισήμανε ότι, ακόμη κι αν χαθεί ο αυριανό αγώνας, τότε υπέρχει και ο 5ος στο «Παλάθιο Ντε Ντεπόρτες».

«Δεν σκέφτομαι το πέμπτο ματς» είπε αρχικά ο Λάσο και συνέχισε: «Ούτε το πως να το αποφύγω, ούτε το πως να φτάσω σε αυτό. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι που έρχεται, στα πράγματα που κάναμε σωστά και στα λάθη μας και στο να τελειώσουμε τη σειρά με τον καλύτερο τρόπο. Κάναμε καλή αρχή στα παιχνίδια στη Μαδρίτη. Όταν παίζεις στην έδρα σου, έχεις μία έξτρα ώθηση. Πρέπει να βελτιώσουμε το πως ξεκινάμε στο παιχνίδι. Πρέπει να δούμε αυτές τις λεπτομέρειες που μπορούν να είναι καθοριστικές και στα λάθη που κάναμε χθες. Στο ΣΕΦ βρήκαμε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα και πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη να συμβιβαστεί με αυτό το περιβάλλον. Ο Τζέισι Κάρολ προέρχεται από μία μεγάλη περίοδο αδράνειας. Δεν είναι ακόμη έτοιμος να μείνει πολλά λεπτά στο παρκέ. Προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και παιχνίδι με το παιχνίδι θα είναι καλύτερος».

Aπό την πλευρά του, ο Ντάρντεν δήλωσε: «Το να παίζεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι δύσκολο. Οι φίλαθλοι είναι πολύ ενθουσιώδεις και δημιουργούν δύσκολη ατμόσφαιρα για τους φιλοξενούμενους. Και σε αυτό προσθέτουμε και την ποιότητα του Ολυμπιακού που είναι πρωταθλητής τα δύο τελευταία χρόνια. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι ότι θα νικήσεις σκοράροντας περισσότερους πόντους από τον αντίπαλό σου, πρέπει απλά να τα δώσεις όλα. Ο Ολυμπιακός πιστεύω είναι ότι έτοιμος γι' ακόμη ένα σκληρό παιχνίδι με ένταση. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντωμένοι και να προσπαθήσουμε για 40 λεπτά, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό κάθε λεπτό και κάθε δευτερόλεπτο».

Τέλος, ο Ρούντι Φερνάντεθ επισήμανε: «Αν αγωνιστούμε όπως στα τελευταία λεπτά του 3ου αγώνα, με την ίδια επιθετικότητα στην άμυνα, νομίζω πως μπορούμε να τους προκαλέσουμε προβλήματα. Μας έκαναν μεγάλη ζημιά στο επιθετικό ριμπάουντ και σε μερικές λεπτομέρειες. Δεν πρέπει να χάσουμε τόσες πολλές μπάλες, παρότι αντεπεξήλθαμε στα τελευταία λεπτά της τέταρτης περιόδου. Όταν αγωνιζόμαστε εκτός έδρας, μας λείπει το "Παλάθιο ντε Ντεπόρτες". Το να έχουμε τον "έκτο" παίκτη μας είναι για εμάς η καλύτερη πηγή ενέργειας, αλλά δουλέψαμε όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα έδρας. Το κερδίσαμε και τώρα γνωρίζουμε πως, αν αύριο (23/4) δεν τα πάμε καλά, έχουμε μία αναμέτρηση την Παρασκευή (25/4) στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα