Ευρωλίγκα: Σπανούλης και Διαμαντίδης στην καλύτερη 10άδα της σεζόν

15:40 3/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Οι Βασίλης Σπανούλης και Δημήτρης Διαμαντίδης συμπεριλαμβάνονται στους 10 υποψήφιους παίκτες για την καλύτερη και την δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής σεζόν στην Ευρωλίγκα, τους οποίους ανακοίνωσε σήμερα η διοργανώτρια αρχή. Μετά την καταμέτρηση των ψήφων από φιλάθλους και εκπροσώπους των ΜΜΕ, η Ευρωλίγκα έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των δέκα υποψηφίων, οι οποίοι θα συνθέσουν τις δύο καλύτερες πεντάδες της διοργάνωσης, και σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι αρχηγοί
του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει τρεις υποψήφιους στη δεκάδα, από δύο έχουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ενώ ο Διαμαντίδης και ο Σον Τζέιμς της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι οι δύο παίκτες της δεκάδας, των οποίων η ομάδα δεν προκρίθηκε στο φάιναλ φορ του Λονδίνου (10-12 Μαΐου).

Οι υποψήφιοι για τις καλύτερες πεντάδες της Ευρωλίγκας είναι οι Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός), Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Σον Τζέιμς (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Βίκτορ Χριάπα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νέναντ Κρστιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νίκολα Μίροτιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα).
Keywords
Τυχαία Θέματα