Η ΑΕΚ ζητά να διεξαχθούν τα τελευταία λεπτά του αγώνα με Πανθρακικό

18:58 24/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Τη διεξαγωγή των λεπτών που απέμεναν έως τη λήξη του διακοπέντα αγώνα με τον Πανθρακικό ζήτησε σήμερα η ΑΕΚ από την Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην οποία προσέφυγε κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας που πρωτοδίκως μηδένισε την Ένωση και την τιμώρησε με αφαίρεση 3 βαθμών για την τρέχουσα περίοδο και με 2 από την επόμενη.

Ο νομικός εκπρόσωπος της Ένωσης, Χάρης Γρηγορίου, υποστήριξε (όπως και ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής) ότι το παιχνίδι
διακόπηκε αντικανονικά από τον διαιτητή Σταύρο Τριτσώνη, ο οποίος -σύμφωνα με τον κ. Γρηγορίου- αποφάσισε μόνος και χωρίς να μιλήσει με τους υπόλοιπους αξιωματούχους της αναμέτρησης.

Ο δικηγόρος της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην περίπτωση του περυσινού αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και τις ενέργειες του Τάσου Κάκου, ο οποίος έκανε τρεις συσκέψεις πριν διακόψει οριστικά τον αγώνα, υπογραμμίζοντας ότι η Αστυνομία, οι άνθρωποι του ΟΑΚΑ και ο παρατηρητής έδιναν τη συγκατάθεσή τους για τη συνέχεια και την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Όπως είπε ο κ. Γρηγορίου, ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι ισχυριζόμενος ότι βρήκε φθορές που δεν υπήρχαν, μιας και είχαν αποκατασταθεί, ενώ υποστήριξε ότι ο κ. Τριτσώνης «προφανώς έπαιρνε εντολές από ανθρώπους που ήθελαν να γίνουν δρομοδείκτες της ΑΕΚ» και εκτίμησε πως «αίσθησή μου είναι ότι ήθελε να διακόψει το ματς για να υποβιβαστεί η ΑΕΚ».

Η ΑΕΚ αιτήθηκε να διεξαχθούν τα τελευταία λεπτά του αγώνα ή να μην ισχύσει η αφαίρεση βαθμών. Η απόφαση της Επιτροπής αναμένεται να εκδοθεί το αργότερο ως αύριο.
Keywords
Τυχαία Θέματα