Ισπανία: Τελευταίο αντίο στον Λουίς Αραγονιές

20:03 2/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον Λουίς Αραγονιές, στο νεκροταφείο της «Ειρήνης» (La Paz), στη Μαδρίτη. Φίλοι του και πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου συνόδευσαν έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές των «Φούριας Ρόχας» στην τελευταία κατοικία του, δείχνοντας έτσι τη συμπαράστασή τους στην οικογένειά του, τη σύζυγό του Πέπα και τα παιδιά του.

Ο πρώτος που έφτασε για ν' αποχαιρετίσει τον Αραγονιές ήταν ο Μαυροβούνιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πέτζα Μιγιάτοβιτς που είχε συνυπάρξει μαζί του στη Βαλένθια τη σεζόν 1995-96. Εκεί, ήταν ο πρόεδρος
της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, καθώς και η μεγάλη δόξα της «Βασίλισσας» Εμίλιο Μπουτραγκένιο.

Οι πρόεδροι Ενρίκε Θερέθο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Αμαδέο Σάλβο (Βαλένθια), Χοσέ Κάστρο (Σεβίλη), Άνχελ Τόρες (Χετάφε), καθώς και ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ (1995-2000) Λορένθο Σανθ βρέθηκαν ανάμεσα σε άλλες μεγάλες προσωπικότητες. Οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα που αγωνίστηκαν στην εθνική Ισπανίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2008, υπό τις οδηγίες του Αραγονιές δηλαδή οι Τσάβι Ερνάντεθ, Τσεσκ Φάμπρεγκας, Αντρές Ινιέστα και Κάρλες Πουγιόλ βρέθηκαν επίσης στο κοιμητήριο της Μαδρίτης, όπως και δόξες του παρελθόντος ανάμεσα στους οποίους ο Θουμπιθαρέτα.

Ο Λουίς Αραγονιές πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/2/2014) στη Μαδρίτη σε ηλικία 75 ετών. Ο πρώην προπονητής της εθνικής Ισπανίας είχε εισαχθεί εσπευσμένα στα επείγοντα περιστατικά το προηγούμενο βράδυ κι ενώ τους τελευταίους δύο μήνες είχε διαγνωστεί με λευχαιμία.
Keywords
Τυχαία Θέματα