Κύπελλο Ελλάδας: Χανιά-Αστέρας Τρίπολης 0-1

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες επικράτησαν στην Κρήτη των Χανίων με 1-0, στον αγώνα ρεβάνς για τη Β΄ φάση, και, σε συνδυασμό με τη «λευκή» ισοπαλία της πρώτης αναμέτρησης, πήραν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντε Μπλάσις με κεφαλιά στο 80΄.

Η καλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 15΄, όταν το δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του
Παπατζίκου, ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 80ο λεπτό με κεφαλιά του Ντε Μπλάσις. Στο 87΄ ο Αστέρας είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά ο Μπαράλες «σημάδεψε» το δοκάρι, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Πάγκαλου στο 70΄.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Πότσι, Ζντράβκοβιτς (85΄ Γωνιωτάκης), Παπατζίκος, Βασιλόγιαννης (68΄ Μπουντόπουλος), Χατζηησαΐας, Πάγκαλος, Μανωλάς, Κωνσταντίνοφ (75΄ Τσατσαρής), Τσάτσος, Παγώνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Πιπίνης, Κουρμπέλης (71΄ Μπαράλες), Λούι, Κοντοές, Σέτι, Μουνάφο, Κάφα (59΄ Μπακασέτας), Ντε Μπλάσις, Ντελγάδο (83΄ Ουσέρο), Ουρτάδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα