Πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Μώραλη

22:10 25/5/2014 - Πηγή: E-Typos
Ανανέωση 23:36

Γλέντι έχει στηθεί στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, στο κέντρο του Πειραιά, όπου βρίσκεται το εκλογικό κέντρο του νικητή του β' γύρου των δημοτικών εκλογών στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, Γιάννη Μώραλη.

Ο νέος δήμαρχος Πειραιά με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» έφτασε λίγα λεπτά νωρίτερα από τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της
ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, και αμφότεροι κατέβαλαν προσπάθεια για να προσεγγίσουν το βήμα που είχε στηθεί, εξαιτίας του συγκεντρωμένου πλήθους, το οποίο προσπαθούσε να τους αγκαλιάσει και να τους συγχαρεί. Οι δύο άνδρες αγκαλιάστηκαν και ανέβηκαν από κοινού στο βήμα για τις καθιερωμένες δηλώσεις.

Φανερά συγκινημένος, ο κ. Μώραλης ανέφερε: «Σήμερα, είναι μία μεγάλη ημέρα για τον Πειραιά. Σήμερα, στον Πειραιά δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Πειραιώτισσες και όλους τους Πειραιώτες. Και αυτούς που μας ψήφισαν, αλλά και εκείνους που δεν μας ψήφισαν, για τη συμμετοχή τους σε αυτήν τη δημοκρατική εκλογική διαδικασία». «Ένα είναι βέβαιο και το γνωρίζουμε. Έχουμε πολύ δουλειά και δύσκολο έργο. Έχουμε, όμως, σχέδιο και αστείρευτες δυνάμεις και θα πετύχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής", όλους τους συνεργάτες, τους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους, γι' αυτόν τον ωραίο αγώνα που δώσαμε αυτές τις 40 ημέρες. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου, που με στηρίζουν και πάνω απ' όλα τη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Σας ευχαριστώ
από την καρδιά μου. Να είστε καλά» πρόσθεσε.

Ο κ. Μαρινάκης σημείωσε: «Σήμερα, ο πειραϊκός λαός ψήφισε. Σήμερα, ο πειραϊκός λαός νίκησε. Αυτήν τη μεγάλη νίκη, σήμερα το βράδυ, θέλω να την αφιερώσω στον πατέρα μου, Μιλτιάδη Μαρινάκη». «Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για έναν καλύτερο Πειραιά, για να είναι χαρούμενα τα "Παιδιά του Πειραιά". Να ξέρετε ότι εμείς αγκαλιάζουμε όλους τους Πειραιώτες. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Όλοι μαζί. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» συμπλήρωσε.

Ενημέρωση 22:06
Φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Γιάννη Μώραλη, κρατώντας σημαίες με το λογότυπο του συνδυασμού - αλλά και ερυθρόλευκες σημαίες του Ολυμπιακού- οι υποστηρικτές του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» έχουν αρχίσει, ήδη, τους πανηγυρισμούς για τη διαγραφόμενη επικράτησή του στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Τις εκδηλώσεις θριάμβου, συνοδευόμενες καπνογόνα και κορναρίσματα, στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Μώραλη πυροδότησε η δήλωση του νυν δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου, με την οποία ουσιαστικά προανήγγειλε την ήττα του, με βάσηγ την ενημέρωση που είχε από τη μέχρι στιγμής καταμέτρηση των ψήφων.

Οι συγκεντρωμένοι στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη, παρακολούθησαν από τις τηλεοπτικές οθόνες που έχουν τοποθετηθεί στο κέντρο τη δήλωση του Βασίλη Μιχαλολιάκου. Οι όποιες αμφιβολίες αναφορικά με την νίκη του Γιάννη Μώραλη, διαλύθηκαν μετά τη δημόσια οποθέτηση παραδοχής της ήττας του από τον κ. Μιχαλολιάκο.

Αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και άνθρωποι του αθλητισμού, όπως ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλος, βρίσκονται ανάμεσα στον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί, κοντά στην πλατεία Τερψιθέας, στον Πειραιά, εν αναμονή της κοινής άφιξης του Γιάννη Μώραλη και του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://e-typos.com/Post.aspx?id=52614&
Keywords
Τυχαία Θέματα