ΠΑΟ: Οι δηλώσεις των Γιάνκοβιτς, Γκιστ για την ισοφάριση στο ΣΕΦ

23:01 1/6/2014 - Πηγή: E-Typos
ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ: «Είχαμε έρθει αποφασισμένοι να δώσουμε μία μάχη σήμερα. Θέλαμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, να παλέψουμε σε κάθε φάση και έτσι μετά από 40 λεπτά να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη. Δε θεωρώ ότι έχουμε πάρει το πρωτάθλημα. Εγινε το 2-2 απλά. Εχουμε ακόμη ένα παιχνίδι την Τετάρτη. Είναι άλλη μία μάχη τόσο για έμας όσο και γι` αυτούς. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα. Ελπίζουμε να είμαστε εμείς που θα δώσουμε χαρά σε αυτούς που μας έχουν στηρίξει».
Για την προσωπική του απόδοση: «Εγώ κάνω οτιδήποτε χρειάζεται
για να βοηθάω την ομάδα μου να φτάνει στη νίκη. Είτε παίξω ένα δευτερόλεπτο, είτε κάποια λεπτά δεν αλλάζει κάτι για μένα».
Ενόψει του 5ου τελικού, δήλωσε: «Περιμένω τον κόσμο δίπλα μας. θα τα δώσουμε όλα ξανά. Έχουμε 2 μέρες να προετοιμαστούμε, αλλά είναι όλη η ομάδα έτοιμη για τον 5ο τελικό».

ΤΖΕΙΜΣ ΓΚΙΣΤ: «δείξαμε χαρακτήρα. Πολλές φορές μέσα στη σεζόν είμασταν με την πλάτη στον τοίχο, όμως καταφέρναμε και γυρίζαμε την κατάσταση υπέρ μας. Έτσι έγινε και σήμερα. Παίξαμε σαν ομάδα. Είχαμε πίστη στους εαυτούς μας και εδώ θέλω να τονίσω ότι όλοι φίλαθλοι, διοίκηση και τεχνικό τιμ μας υποστήριξαν μετά το εις βάρος μας 2-1. Σήμερα είμασταν επιθετικοί και είχαμε συνειδητοποιήσει ότι αν θελαμε να περάσουμε νικηφόρα από το ΣΕΦ θα έπρεπε να δώσουμε ότι είχαμε».

Για τους 500 οπαδούς που βρέθηκαν στο ξεονοδοχείο πριν την αναχωρήσει η αποστολή για ΣΕΦ, είπε: «Ηταν τεράστια ψυχολογική ενίσχυση για εμάς. Αν δεν παίζαμε με τέτοια πίστη θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι. Δεν έχεις και πολλές επιλογές, αλλά το πιστέψαμε. θέλαμε να φέρουμε τη σειρά πίσω στην έδρα μας και να δώσουμε χαρά σε αυτούς τους υπέροχους φιλάθλους μας. Επρεπε να κάνουμε τη δουλειά μας. Νομίζω πως όποιος μπήκε στο παρκέ απόψε έδωσε και την τελευταία ικμάδα της ψυχής του. Τώρα πρέπει να παίξουμε στο ΟΑΚΑ όπως σήμερα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πρωταθλητής Ευρώπης τα 2 τελευταία χρόνια. Όπως εμείς έτσι κι αυτοί έχουν καρδιά πρωταθλητή, ενώ και οι δύο ομάδες γνωριζόμαστε καλά. Γι` αυτό δεν περιμένω πως θα είναι εύκολο για εμάς την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ να κατακτήσουμε τον τίτλο. Είδατε και σήμερα που ξεφύγαμε μεγάλη διαφορά και στο τέλος κουραστήκαμε, χαλαρώσαμε και δώσαμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να διεκδικήσει τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό μαθαμε σήμερα στο ΣΕΦ και αυτός θα είναι ο οδηγός μας στο ΟΑΚΑ».
Keywords
Τυχαία Θέματα