Σούπερ Λίγκα (22η ημέρα): Κέρκυρα-Δόξα Δράμας 3-1

19:30 19/2/2012 - Πηγή: E-Typos

"Ζωντανή" στη μάχη της παραμονής παραμένει η Κέρκυρα, μετά τη νίκη της 3-1 επί της Δόξας Δράμας για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Δύο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Ηλίας Ιωάννου (20΄ πεν, 51΄) και ένα ο Αγρίτης (75΄), ενώ για τους Δραμινούς μείωσε ο Κυβελίδης στο 63΄.

Ηταν δεδομένο ότι μόνο η νικήτρια του σημερινού αγώνα θα διατηρούσε τις ελπίδες της για

αποφυγή του υποβιβασμού. Οι Φαίακες παρουσιάστηκαν πολύ πιο έτοιμοι, κυρίως γιατί τα προβλήματά τους (ανέτοιμοι οι Μπάρκογλου, Μάρτιν, απών ο Ηλιάδης) καλύφθηκαν εύκολα, ενώ οι απουσίες των Δραμινών (Σοϊλέδης, Ουέλινγκτον, Αμπουμπακάρι, Λεάντρο, Βάντερσον) αποδείχθηκαν "καταδικαστικές". Κάτι απόλυτα φυσιολογικό, για μία ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν με απειροελάχιστες ελπίδες παραμονής, διεκδίκησε ό,τι καλύτερο μπορούσε και σήμερα γνωρίζει ότι θα χρειαστεί (κάτι παραπάνω από) ένα θαύμα για να διασωθεί.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη-"ανάσα" της Κέρκυρας ήταν ο Ηλίας Ιωάννου, ο οποίος άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 20΄. Καθαρή παράβαση που καταλόγισε ο Σπάθας, όταν, από σέντρα του Γκουστάβο, ο Γελαδάρης βρήκε τη μπάλα με το χέρι. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου χάθηκε απίστευτη ευκαιρία από τον Ιωάννου, όμως ο ίδιος πήρε "εκδίκηση" με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου, όταν στο 51΄ με βολίδα έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0.

Στην πρώτη ευκαιρία της Δόξας, ο Κυβελίδης εκμεταλλεύθηκε την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων, βρέθηκε σε θέση βολής και μείωσε, αλλά ο Αγρίτης "καθάρισε" το ματς στο 75΄, διαμορφώνοντας με εξαιρετική ατομική προσπάθεια το τελικό 3-1. Λίγο αργότερα (77΄) ο Κούμπρογλου "σημάδεψε" το δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να ξαναβάλει τη Δόξα στο παιχνίδι.

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Κίτρινες: Γκουστάβο - Γελαδάρης

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Βενέτης (13΄ λ.τρ. Ζιάμπαρης), Γραμμόζης, Καλαντζής, Αγρίτης, Ερίθε, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν, Γκουστάβο, Ιωάννου (66΄ Μπάρκογλου, 72΄ λ.τρ. Μαρτίν).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Γκαρακλίδης (57΄ Κουμπρόγλου), Βέρτζος, Καπελ, Αγτζίδης (46΄ Ρούτσης), Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς (79΄ Κατσικογιάννης), Κυβελίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα