Τσάμπιονς Λιγκ (6η αγωνιστική): Γαλατάσαραϊ-Γιουβέντους 1-0

Με γκολ του Γουέσλι Σνάιντερ στο 85΄, η Γαλατάσαραϊ νίκησε 1-0 τη Γιουβέντους και πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Το κρίσιμο ματς της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου είχε διακοπεί χθες στο 32ο λεπτό, λόγω της έντονης χιονόπτωσης στην Κωνσταντινούπολη, και συνεχίστηκε σήμερα, κάτω από πολύ κακές καιρικές και γηπεδικές συνθήκες. Η τουρκική ομάδα, η οποία χρειαζόταν μόνο νίκη για να προκριθεί, πίεσε όσο μπορούσε, έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Ντρογκμπά στο 57΄, το οποίο απέκρουσε με σπουδαία επέμβαση ο Μπουφόν,
και τελικά πέτυχε το «χρυσό» γκολ στο 85΄, με έξοχο πλασέ του Σνάιντερ μετά από κεφαλιά-πάσα του Ντρογκμπά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την πρόκριση της Γαλατάσαραϊ η Τουρκία περνάει ξανά μπροστά από την Ελλάδα και στην 11η θέση της κατάταξης της UEFA.

Διαιτητής: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)

Κίτρινες: Σνάιντερ, Ουμούτ Μπουλούτ, Μουσλέρα - Μαρκίζιο, Τέβες

Οι συνθέσεις:

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Μουσλέρα, Φελίπε Μέλο, Γκοκχάν Ζαν, Σελτσούκ Ινάν, Σνάιντερ (90΄+ Τσεϊχούν Γκιουλσελάμ), Ντρογκμπά, Τσετζού, Μπουράκ Γιλμάζ, Σεμίχ Καγιά, Έμπουε (80΄ Ουμούτ Μπουλούτ), Ριέρα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Κιελίνι, Πογκμπά, Μαρκίζιο (87΄ Κουαλιαρέλα), Τέβες, Γιορέντε, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι (90΄ Τζιοβίνκο), Βιντάλ, Ασαμόα, Λιχτστάινερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα