Βόλεϊ-ΠΑΟ: Σκληρή ανακοίνωση κατά Ψάρρα, Μηνούδη και Ντονά

22:34 13/8/2013 - Πηγή: E-Typos
Σκληρή ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά απαιτεί από επαγγελματίες αθλητές να παραιτηθούν των νόμιμων δικαιωμάτων τους, εξέδωσε το ΤΑΑ Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, απευθύνεται προσωπικά στους Σάκη Ψάρρα, Βασίλη Μηνούδη, Στάθη Ντονά, οι οποίοι έχουν στα χέρια τους πρωτόδικη απόφαση για παλιές οφειλές. Η διοίκηση πρότεινε διακανονισμό, ο οποίος όμως απορρίφθηκε από τους αθλητές και ακολούθησε η ανακοίνωση στην οποία
αναφέρεται κατά λέξη:

«Αυτή τη στιγμή, οι κκ Ψάρρας, Ντονάς και Μηνούδης έχουν δυο επιλογές:

- Ή να σταματήσει τώρα κι από τις δύο πλευρές η δικαστική αντιπαράθεση, να πάρουν ένα λογικό χρηματικό ποσό και, ταυτόχρονα, να βοηθήσουν τον ιστορικότερο Σύλλογο της χώρας να μπει ξανά σε υγιείς βάσεις.

- Ή να συνεχίσουν να επιμένουν στις απαιτήσεις τους και τελικά να μην πάρουν τίποτα, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον, αφού το μόνο που θα μπορούσαν να "πετύχουν" θα ήταν να "εκδικηθούν" τον Παναθηναϊκό "πετώντας" τον εκτός Α1 μετά απο ένα-δυο χρόνια.

Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει, γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερα χρήματα».

Επίσης στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι: «...ένας άλλος πρώην αθλητής, ο Σωτήρης Πανταλέων, όχι μόνο συμφώνησε σε ρύθμιση αντίστοιχου χρέους, ενώ γράφτηκε και μέλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Εμείς δεν δημιουργήσαμε οφειλές, αντιθέτως αναλάβαμε μια προσπάθεια να σώσουμε το Σύλλογο. Ζητάμε από τους τρεις πρώην αθλητές μας να δουν το δικό τους και το ευρύτερο συμφέρον του αθλήματος, αλλά και να βάλουν πλάτη σε αυτή την προσπάθεια. Ζητάμε, όμως, και από όλους τους άλλους εμπλεκόμενους, προηγούμενες διοικήσεις και αρμόδιους φορείς του αθλήματος, να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».
Keywords
Τυχαία Θέματα