Anonymous αλά Τρόικα…

13:00 18/3/2012 - Πηγή: Aixmi

Κάθε τόσο σκάει και κάτι… Το νέο απόκτημα των αγνών και καλών πολιτών ενάντια στο διαβολικό «σύστημα»(που όλοι στηρίζουμε) είναι οι περιβόητοι Anonymous. Αυτοί θα μας σώσουν. Και επίσημα λοιπόν ξεκίνησαν τους ιντερνετικούς πολέμους.

Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι τώρα. Πάνε τα μπαζούκας και τα άρματα μάχης. Ο στρατιώτης του μέλλοντος θα έχει όλα τα κομφόρ.  Υπολογιστή, καλές συνθήκες εν ώρα καθήκοντος και όλα τα σχετικά.

Αυτά τα σαΐνια θα μας σώσουν. Θα «ρίχνουν» τα sites

 και τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Τι; Δεν το πιστεύετε; Μα γιατί; Περίεργο μου φαίνεται… Βρε κουτά, θα κάνουν τέτοιο ιντερνετικό πόλεμο που θα αναγκάζουν τα κράτη να δίνουν όλη την ώρα τα λεφτά τους(μας) στον  σχεδιασμό νέων ιστοσελίδων. Έτσι… το καπιταλιστικό σύστημα θα καταρρεύσει και θα γυρίσουμε σε άλλες μορφές οργάνωσης.

Καλή και η πλάκα αλλά ας σοβαρέψουμε τώρα. Κατατάσσομαι στους επιφυλακτικούς με τους νεοφερθέντες anonymous και κρατάω μια «πισινή», όχι για τους σκοπούς τους αλλά, για την δυναμική τους και τις εξελίξεις που μπορούν να προκαλέσουν.

Όσον αφορά το μοτίβο και το γενικότερο πλαίσιο όμως  έχω να δηλώσω το εξής: Δεν διαφέρουν σε τίποτα από την Τρόικα.

Όταν ξεκίναγε  η οδύσσεια των ελλήνων, πριν από δύο χρόνια, μας παρουσίαζαν- τα media- την Τρόικα αλλά και το ΔΝΤ ως τους από μηχανής θεούς σωτήρες. Τα μεγάλα οικονομικά μυαλά της  Δύσης,  έχοντας πολλές περγαμηνές και ακόμα περισσότερες επιτυχίες  στο ενεργητικό τους, ήρθαν στην πολυαγαπημένη και πανέμορφη Ελλάδα(δίχως να είναι καλοκαίρι) για να τη σώσουν από τη χρεοκοπία.

Αυτοί λοιπόν οι σωτήρες, στην αρχή μας είπαν ότι ακριβώς μας λένε και τώρα οι anonymous. Καθίστε Έλληνες στο καναπέ σας ή μάλλον συνεχίστε να κάθεστε στον πανάκριβο καναπέ σας και εμείς θα κάνουμε τη «βρομοδουλειά». Κανένας όμως από τους δύο δεν προσπάθησε να ξυπνήσει τον Έλληνα.

Και θα σας το θέσω πιο απλά. Το καλοκαίρι αν δει κάποιος ενήλικας ένα πιτσιρίκι να προσπαθεί να κάνει μπάνιο χωρίς μπρατσάκια δεν πρέπει να το ανεβάσει στη βάρκα για να μην πνιγεί. Πρέπει όμως να του δίνει οδηγίες και να προσέχει να μην πάθει τίποτα. Πως αλλιώς θα μάθει να κολυμπάει;

Έτσι λοιπόν και αυτοί… Μας άφησαν στο καναπέ και στη πλάνη μας. Αν εμείς δεν προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση τίποτα και κανένας δεν θα το κάνει.

Για αυτό λοιπόν, εύχομαι… καλό κολύμπι!

Twitter: @jejournalist

Keywords
Τυχαία Θέματα